Skip to content
Utánpótlás
2018. május 16. ,
Találatok: 421


Félidei büntetőzés szuperdöntő szombaton


Article Pic
A végső ütközet

Szombaton (május 19-én, 18 óra) kerül megrendezésre az utolsó haza NB1-es mérkőzésünk. Hagyományainknak megfelelően ennek félidei szünetében rendezzük meg a Félidei Büntetődobó Bajnokság fordulóinak évközi győztesei számára a Szuperdöntőt. A döntőn kizárólag a Kaszások Akadémia jelenleg is aktív játékosállományának tagjai vehetnek részt, tehát ha esetleg valaki nyert, de már nem a játékosunk, az ő reészvételére nincs lehetőség.

A döntő versenyt egy palánknál fogjuk megrendezni, ami a hazai csapat második félidejei bemelegtéséhez használt palánk lesz. A versenyzők az alábbi sorrandben kezdhetik meg a szereplésüket. (Minél korábban nyert valaki, annál magasabb sorszámot szerzett. Minél többet nyert valaki, hozzájuk képest is annál hátrébb került)

Ezek alapján a következő sorrendben fognak dobni a résztvevők:

1. Ulicsnik Dóra (Női Serdülő)
2. Sági Hanna (Női Gyermek)
3. Mahmoud Nóra (Kaszás Girls)
4. Kőszeghy Donát (Római Sólymok)
5. Marossy Barnabás (Serdülő Reménységek)
6. Kiss Csanád (Gyermek I.)
7. Kocsis Marcell (Serdülő Reménységek)
8. Szurovecz Barbara (Női Serdülő) - 2 győzelem
9. Kiss Koppány (Gyermek I.) - 3 győzelem

Ha valaki a győzelme ellenére aktív játékosunkként e fenti listán nem szerepel, azt haladéktalanul jelezze az edzője számára.

Kérjük, hogy kötelező öltözékként a versenyzők az e szezonban már megnyert fehér színű dobóverseny-győztes pólójukat vagy helyette más hivatalos Kaszások pólót viseljenek, mert e nélkül sajnos nem vehetnek részt senki a versenyen. A házilagosan felmatricázott póló szintén nem használható.
Kérjük továbbá, hogy mindenki gondoskodjon a versenyre a korosztályának megfelelő méretű labdáról, emellett természetesen mindenki a korosztályának büntetődobási távolságáról hajtja majd végre a dobásait.

A félidei szünetben szólítani fogjuk a döntő résztvevőit. A lebonyolítás a korábbiakkal azonos kiesésű rendszer szerint történik.

Sok sikert a versenyzőknek!
Hajrá Kaszások Akadémia!

Óbudai Kaszások
Kosárlabda Akadémia


Advertisement
Advertisement