Skip to content
Országos Serdülő Bajnokság/B Döntő
2018. június 01. , 17:00 1. forduló Országos Serdülő Bajnokság/B Döntő
Találatok: 153


Nem volt esélyünk nyerni

Kecskeméti KA/A _ Kaszások Serdülő I.
82 47


Helyszín: Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
Vezette: Danka Péter, Szűcs Balázs, VB elnök: Téczely Tamás
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kecskeméti KA/A 29 15 19 19 82
Kaszások Serdülő I. 11 19 8 9 47
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Orbán Patrik
1. félidő
A Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság „B” Döntőjében az első mérkőzésünket a Kecskemét KA/A csapatával játszottuk. Játszottunk már velük márciusban, akkor teljes csapattal voltunk és úgy is kikaptunk 49 ponttal.  Különböző okoknál fogva fél csapattal tudtunk leutazni. Csapatunkból sajnos többen is sérültek, ami miatt nem tudták vállalni a játékot, ezért a feltörekvő fiatal serdülő titánjainkat vittünk el a döntőre. Nagyon jó tapasztalatszerzési lehetőség volt ez számukra, és éltek is vele mindannyian.  A mérkőzés esélyesei tehát nem mi voltunk. Első negyedben a várt módon nagyon kemény védekezést kaptunk. Nem sikerült felvenni velük a harcot, már a negyed végére tetemes előnyt építettek ki. Állás 29-11 oda. Második negyedben kellemes meglepetés ért engem. A második ötösünk nagyon kemény játékot bemutatva sikerült 4 ponttal megnyerniük a negyedet. Állás 44-30 oda.

2. félidő
Harmadik negyedben eldőlt a mérkőzés. Legerősebb ötösük fizikálisan fölénk nőve rátett még egy lapáttal a különbségre. 63-38 oda. Záró részben a mérkőzés képe nem változott. Védekezésben nem tudtuk őket megállítani, támadásban meg szenvedtünk. A mérkőzést 82-47-re az ellenfél nyerte meg.

Összegzés
Kiemelném Orbán Patrikot.  Hozta a tőle „szokásos” 16 pont, 8 lepattanót. Safranka Marci 8 pont, 7 lepattanó, 5 szerzett labda, 2 blokk.  De tőlük is többet várok el…

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement