Skip to content
Országos Serdülő Bajnokság/B Döntő
2018. május 26. , 12:00 2. forduló Országos Serdülő Bajnokság/B Döntő
Találatok: 171


Felőröltek minket a csapdával

OSE Lions _ Kaszások Serdülő I.
119 72


Helyszín: Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
Vezette: Pál Roland, Szűcs Balázs, VB elnök: Buday Zsolt
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
OSE Lions 31 32 30 26 119
Kaszások Serdülő I. 18 18 20 16 72
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Orbán Patrik
1. félidő
A Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság „B” Döntőjében a második mérkőzésünket az OSE Lions csapatával játszottuk. Először játszottunk ellenük. Első negyedben megkaptunk egy egészpályás csapdázó védekezést, amiből a mérkőzés végig nem engedtek. Egy ideig tudtuk tartani a lépést, de a fiatal serdülőink tapasztalatlansága miatt szépen lassan elkezdtek felőrölni minket. Nem várható el a kicsiktől, hogy folyamatosan eladatott labda nélkül tudjanak játszani egy ilyen agresszív csapdázó védekezés ellen.

2. félidő
Sajnos a nagyok, akik idén többször játszottak már csapda ellen, még ők is hibáztak. Pontatlanul passzoltak, vagy egyből leütés volt az első miután átvették a labdát, aztán összezárt az ellenfél és eladott labda lett a vége. A mérkőzés közben ketten is megsérültek tőlünk, ami tovább nehezítette a dolgunkat. A mérkőzést 72-119-re az ellenfél nyerte meg.

Összegzés
Annak örülök, hogy a fiataljaink tétmérkőzésen friss tapasztalatokat szerezhettek. Kiemelkedő teljesítményeink: Orbán Patrik 23 pont, 11 lepattanó. Safranka Márton 16 pont, 12 lepattanó. Vasali Mátyás 14 pont, 8 lepattanó, 4 kiharcolt fault. Fiataljaink: Dulic Damjan 4 pont (2/3 mezőnyből)! Kocsis Marcell 3/3 pont!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement