100 pontot elérve sikerült nyerni

Helyszín: Dr. Vilmos Endre Sportcentrum

Játékvezetők: Németh Fanni, Boros Krisztina

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-05-09 13:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Malév Kobrák 19 2 18 7 46
Serdülő U13 20 25 20 37 102

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: HALÁSZ 34, Paár 2, Neszmélyi 11, Daróczi 4, Kun 2,ZÁDOR 22, Herczeg 8, FARKAS 8, Mihályi 7, Grósz, Samu 4

1. félidő

Az első negyedben az ellenfél erősebb ötöse ellen egy szoros csata alakult ki. A Malév játékosoknak sültek a dobások, illetve a kizárással most is akadtak gondok. Támadásban nem volt probléma, bátran 1:1-eztünk, sorra vertük meg a védőinket, és egymást is jól találtuk meg a befejezésekre. A 2. negyedben mintha egy másik mérkőzés alakult volna ki, ellenfelünk gyengébb sorát a második 5-ösünk nagyon keményen levédekezte, így egy hatalmas csapást mértünk az ellenfélre, 25:2-vel egy tetemes előnyre tettünk szert.

2. félidő

A második félidőben hasonlóképpen alakult a mérkőzés képe, ellenfelünknél egy erősebb sor képes volt a mi folyamatosan cserélgetett felállásunkat fenyegetniük, viszont közelebb így se tudtak kerülni. Az utolsó negyedben pedig ismét elléptünk, amikor pedig közel kerültünk a bűvös száz ponthoz akkor a fiúk a végén még egy plusz célt kitűzve ráhajtottak a 3 számjegy megszerzésére. Agresszív védekezéssel sok labdát szereztünk, könnyű ziccereket tudtunk dobni a végén, és a két csapat közötti különbség tovább növekedett. Magabiztosan nyertük a mérkőzést.

Összegzés

Jól játszva megnyertük ezt a mérkőzést, ami kisebb periódusokban szorosabb volt, mint amit a végeredmény mutat. Egyértelműen a mi padunk hosszabbnak bizonyult az ellenfél padjánál. Nagyobb és fizikálisabb játékosok ellen még mindig nagy probléma nálunk a lepattanóért való kizárás, ebben sokat kell fejlődnünk, viszont a védekezés és támadás nagyon rendben volt. Örülök, hogy minden játékosunk képes volt hozzátenni a csapat győzelméhez, ki védekezésben, ki támadásban többet. Gratulálunk a Malév csapatának is a jó küzdésért!

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00