16 között!

Helyszín: Sopron, Novomatic Aréna

Játékvezetők: Kapusi Gábor, Tóth Bence

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-31 09:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kanizsa DKK 13 10 16 12 51
Óbudai Kaszások U14 Leány 15 19 20 16 70

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: BABAY-B.19, Horváth, MAHMOUD 12/6, Csicsvári 2, Csocsán 3/3 Kronavetter 3, Rompos 4, BOBVOS 4, Bene 2, Sterbenz, Kerékgyártó, Czirkos 21

1. félidő

Vasárnap reggel is mi „nyitottuk” a NOVOMATIC Aréna kis termét. Ellenfelünkkel a középházi selejtezőben egyszer már találkoztunk, akkor Baján egy végig kiélezett mérkőzésen 1 ponttal tudtunk nyerni.

A mérkőzés forgatókönyve nagyon hasonlított a hétvége eddigi kettőjéhez. Első negyedet szűken nyertük meg, a másodikban pedig előnyt építettünk ki. Ugyanakkor a fáradtság mind a két ötösünkön kijött. Sok pontatlanság, sok hiba került elől is és hátul is a játékunkba.

2. félidő

A harmadik negyedben újra beindult a gépezet, hamar elléptünk 20 pontra. A negyed második felében a kanizsai lányok percei következtek, akik óriásit küzdve egy percig sem engedték el a mérkőzést, visszajöttek 15 pontra. Összeségében 4 ponttal tudtuk növelni az előnyt.

13-nál közelebb végül nem tudtak kerülni, de nem volt egy könnyű meccs, a tornán a legnehezebb győzelmünk ez volt.

Összegzés

Korábban is meggyűlt a bajunk a kanizsai lányokkal, ma se volt egyszerű dolgunk, végül 20 pontos sikert tudtunk aratni. 3 győzelemmel zártuk a selejtezőt és jutottunk főtáblára, tavaly után így ismét ott vagyunk a legjobb 16 csapat között! Csapatszinten sokat léptünk előre remélem a következő fordulóra ebből még többet láthatunk, illetve erősebb csapatok ellen is meg tudjuk mutatni ezt. Egyénileg sokan léptek előre az utóbbi időben, aminek kifejezetten örülök (ilyen például Luca minden meccsen hasznos játéka, Nóci minden meccsen két bedobott tripla!) Még egyszer gratulálok a Csapatnak a 16-ba jutáshoz, büszkék vagyunk Rátok! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00