A fizikálisabb csapat győzött!

Helyszín: Constantinum Sportcentrum (6100 Kiskunfélegyháza,

Játékvezetők: Baukó Ferenc, Farkas Dominik

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-04-17 12:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Nyíregyházi Sportcentrum 21 18 19 19 77
Serdülő U14 11 22 20 13 66

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/A: Krajcsi 8, Seres 7/3, Tóth, Lugossy 4, Rónai, Lovas, Csillag, GOÓR 13/6, NÉMETH 26/6, Hidvégi 8, Orosházi, Herczeg.

1. félidő

Az első negyed derekáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de fogalmazhatok úgyis, hogy addig tudtuk tartani a lépést. Sajnos nagyon szembetűnő volt a fizikai hátrányunk és csak idő kérdése volt, hogy ellenfelünk ebbéli előnye mikor fog megmutatkozni pontokban is. A második 10 percben sikerült közelebb kerülnünk és rendkívül bizalomkeltő játékkal, 6 pontra tudtuk faragni a hátrányunkat.

2. félidő

A nagyszünet után tovább tudtuk csökkenteni a lemaradásunkat. Igaz csak 1 pontocskával nyertük meg a harmadik negyedet, de ez is erőn felüli teljesítménynek tűnt. Mielőtt valóban elkezdhettünk volna hinni a végső sikerben, sajnos kidurrant a lufi. Ellenfelünk könnyű palánk közeli befejezéseire sajnos már nem volt elegendő válaszunk, így végül el kellett fogadnunk, hogy vereséggel kezdjük a főtábla utolsó fordulójának küzdelmeit.

Összegzés

Sem támadásban sem pedig védekezésben tudtunk mit kezdeni a magasság különbséggel, illetve olyan mértékű hátrányban voltunk, amit sajnos a játék egyéb területén nem tudtunk kompenzálni. Rendre magasabb besegítő védők mellett kellett volna értékesíteni a ziccereket vagy leszedni a lepattanót, de arra végképp nem volt esélyünk. A nagyobb gond a védő lepattanókkal voltak, sajnos rengetek kosarat kaptunk második szándékból. Gratulálok ellenfelünknek, tudatosan játszottak és építettek fizikális fölényükre.

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!