A fizikálisabb csapat győzött!

Helyszín: Constantinum Sportcentrum (6100 Kiskunfélegyháza,

Játékvezetők: Baukó Ferenc, Farkas Dominik

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-04-17 12:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Nyíregyházi Sportcentrum 21 18 19 19 77
Serdülő U14 11 22 20 13 66

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/A: Krajcsi 8, Seres 7/3, Tóth, Lugossy 4, Rónai, Lovas, Csillag, GOÓR 13/6, NÉMETH 26/6, Hidvégi 8, Orosházi, Herczeg.

1. félidő

Az első negyed derekáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de fogalmazhatok úgyis, hogy addig tudtuk tartani a lépést. Sajnos nagyon szembetűnő volt a fizikai hátrányunk és csak idő kérdése volt, hogy ellenfelünk ebbéli előnye mikor fog megmutatkozni pontokban is. A második 10 percben sikerült közelebb kerülnünk és rendkívül bizalomkeltő játékkal, 6 pontra tudtuk faragni a hátrányunkat.

2. félidő

A nagyszünet után tovább tudtuk csökkenteni a lemaradásunkat. Igaz csak 1 pontocskával nyertük meg a harmadik negyedet, de ez is erőn felüli teljesítménynek tűnt. Mielőtt valóban elkezdhettünk volna hinni a végső sikerben, sajnos kidurrant a lufi. Ellenfelünk könnyű palánk közeli befejezéseire sajnos már nem volt elegendő válaszunk, így végül el kellett fogadnunk, hogy vereséggel kezdjük a főtábla utolsó fordulójának küzdelmeit.

Összegzés

Sem támadásban sem pedig védekezésben tudtunk mit kezdeni a magasság különbséggel, illetve olyan mértékű hátrányban voltunk, amit sajnos a játék egyéb területén nem tudtunk kompenzálni. Rendre magasabb besegítő védők mellett kellett volna értékesíteni a ziccereket vagy leszedni a lepattanót, de arra végképp nem volt esélyünk. A nagyobb gond a védő lepattanókkal voltak, sajnos rengetek kosarat kaptunk második szándékból. Gratulálok ellenfelünknek, tudatosan játszottak és építettek fizikális fölényükre.

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10