A másodikon is győzelem

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Bárány Levente, Földházi Péter

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-22 16:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KLKA Angoltagozatos 1 6 6 10 14 37
Dűlői Kaszások U11 14 14 6 13 26 73

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: Kronavetter D. 27, Dósa Zs. 20, Osztovits I. 9, Szabados M. 7, Paár Á. 6, Báti B. 3, Maurer D. 1, Sussmann B., Tóth N.

1. félidő

Az első meccs lendületét sikerült átvinni a második találkozóra. Az első perctől kezdve nekiestünk ellenfelünknek. Rengeteg labdát tudtunk szerezni, amelyből könnyű kosarakat dobtunk. Szépen passzoltunk, ami nagy rendszerességgel a társhoz talált. Sokáig ellenfelünk nem tudott betalálni így 10 pont felé szökött a különbség. A második negyedet is nagyon jól kezdtük, jó megoldásokból születtek szép kosarak. Ebben a negyedben pár hullámvölgy volt, azokon sikerült hamar túllendülni.

2. félidő

Az első mérkőzés félidei büntetői után, sikerült javítanunk és 9-ből 6 büntetőt sikerült értékesíteni. A harmadik negyedben nem nagyon jöttek össze a dolgok, leginkább a védekezésben. Sokszor nem találtuk az embert és csak futottunk a labdás után. Támadásban, azokban ugyan azt nyújtottunk, mint az előző negyedekben. Az utolsó negyedben teljesen felőröltük ellenfelünket és sikerült 26! pontot szereznünk. Védekezésben itt is voltak hullámvölgyek, de az extra támadójátékkal sikerült kompenzálni ezt.

Összegzés

Nagyon jó tanuló mérkőzéseket tudtunk a hétvégén játszani. Az egy dolog hogy ilyen különbséggel sikerült megnyerni mind a két találkozót, de azokat, amiket gyakoroltunk és megbeszéltünk maradéktalanul sikerült a pályára vinni. Külön öröm hogy fiatal játékosainkat is bátran be tudtuk dobni a „mélyvízbe” és ők is nagyon ügyesen szerepeltek. Persze nem állunk meg, gyakorlunk tovább, hogy a következő fordulóban még jobban szerepeljünk!

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!