A másodikon is győzelem

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Bárány Levente, Földházi Péter

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-22 16:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KLKA Angoltagozatos 1 6 6 10 14 37
Dűlői Kaszások U11 14 14 6 13 26 73

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: Kronavetter D. 27, Dósa Zs. 20, Osztovits I. 9, Szabados M. 7, Paár Á. 6, Báti B. 3, Maurer D. 1, Sussmann B., Tóth N.

1. félidő

Az első meccs lendületét sikerült átvinni a második találkozóra. Az első perctől kezdve nekiestünk ellenfelünknek. Rengeteg labdát tudtunk szerezni, amelyből könnyű kosarakat dobtunk. Szépen passzoltunk, ami nagy rendszerességgel a társhoz talált. Sokáig ellenfelünk nem tudott betalálni így 10 pont felé szökött a különbség. A második negyedet is nagyon jól kezdtük, jó megoldásokból születtek szép kosarak. Ebben a negyedben pár hullámvölgy volt, azokon sikerült hamar túllendülni.

2. félidő

Az első mérkőzés félidei büntetői után, sikerült javítanunk és 9-ből 6 büntetőt sikerült értékesíteni. A harmadik negyedben nem nagyon jöttek össze a dolgok, leginkább a védekezésben. Sokszor nem találtuk az embert és csak futottunk a labdás után. Támadásban, azokban ugyan azt nyújtottunk, mint az előző negyedekben. Az utolsó negyedben teljesen felőröltük ellenfelünket és sikerült 26! pontot szereznünk. Védekezésben itt is voltak hullámvölgyek, de az extra támadójátékkal sikerült kompenzálni ezt.

Összegzés

Nagyon jó tanuló mérkőzéseket tudtunk a hétvégén játszani. Az egy dolog hogy ilyen különbséggel sikerült megnyerni mind a két találkozót, de azokat, amiket gyakoroltunk és megbeszéltünk maradéktalanul sikerült a pályára vinni. Külön öröm hogy fiatal játékosainkat is bátran be tudtuk dobni a „mélyvízbe” és ők is nagyon ügyesen szerepeltek. Persze nem állunk meg, gyakorlunk tovább, hogy a következő fordulóban még jobban szerepeljünk!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…