A másodikon is győzelem

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Bárány Levente, Földházi Péter

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-22 16:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KLKA Angoltagozatos 1 6 6 10 14 37
Dűlői Kaszások U11 14 14 6 13 26 73

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: Kronavetter D. 27, Dósa Zs. 20, Osztovits I. 9, Szabados M. 7, Paár Á. 6, Báti B. 3, Maurer D. 1, Sussmann B., Tóth N.

1. félidő

Az első meccs lendületét sikerült átvinni a második találkozóra. Az első perctől kezdve nekiestünk ellenfelünknek. Rengeteg labdát tudtunk szerezni, amelyből könnyű kosarakat dobtunk. Szépen passzoltunk, ami nagy rendszerességgel a társhoz talált. Sokáig ellenfelünk nem tudott betalálni így 10 pont felé szökött a különbség. A második negyedet is nagyon jól kezdtük, jó megoldásokból születtek szép kosarak. Ebben a negyedben pár hullámvölgy volt, azokon sikerült hamar túllendülni.

2. félidő

Az első mérkőzés félidei büntetői után, sikerült javítanunk és 9-ből 6 büntetőt sikerült értékesíteni. A harmadik negyedben nem nagyon jöttek össze a dolgok, leginkább a védekezésben. Sokszor nem találtuk az embert és csak futottunk a labdás után. Támadásban, azokban ugyan azt nyújtottunk, mint az előző negyedekben. Az utolsó negyedben teljesen felőröltük ellenfelünket és sikerült 26! pontot szereznünk. Védekezésben itt is voltak hullámvölgyek, de az extra támadójátékkal sikerült kompenzálni ezt.

Összegzés

Nagyon jó tanuló mérkőzéseket tudtunk a hétvégén játszani. Az egy dolog hogy ilyen különbséggel sikerült megnyerni mind a két találkozót, de azokat, amiket gyakoroltunk és megbeszéltünk maradéktalanul sikerült a pályára vinni. Külön öröm hogy fiatal játékosainkat is bátran be tudtuk dobni a „mélyvízbe” és ők is nagyon ügyesen szerepeltek. Persze nem állunk meg, gyakorlunk tovább, hogy a következő fordulóban még jobban szerepeljünk!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00