A nagy hidegzuhany!

U13 Leány

Helyszín: MTK Csarnok

Játékvezetők: Pál Roland, Németh Fanni

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-07 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BEAC Újbuda KA/B 19 45 28 34 126
Óbudai Kaszások U13 Leány 6 2 10 10 28

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/B: Frenyó N., Horváth A.(2), Sterbenz A.(10), Horváth H., Krajcsovich J.(16), Szakáli A., Nádasdy, Kerékgyártó L., Udvardy-Lakos F., Kamarás L.

1. félidő

Már az öltözőben aggódó arcok néztek ránk ahogy kimondtuk a BEAC csapat nevét,és ez a bemelegítésnél csak fokozódott! Mi edzők is néztük a Beac melegítését és azon gondolkoztunk hogy honnan tudnak ennyi ”nagy testű” lányt találni mármint kilókban kifejezve!Az első negyedben kiderült hogy a Beac csapata jóval előrébb jár a kosárlabda tudásban csak azért nem lett jóval nagyobb különbség, mert kihagyták a ziccereiket és itt lett volna nekünk lehetőségünk megijeszteni őket, ha tudtunk volna védő lepattanót szedni és abból gyors labdaátvitellel emberfölényes támadásokat vezethettünk volna! A második negyedben aztán a Beac rendezte a sorait és egészpályás letámadással teljesen „megettek” minket, nem tudtuk átvinni a Beac térfelére a labdát!

2. félidő

A fordulás után megint az aktuális legjobb ötössel mentünk föl,próbáltunk változtatni a mérkőzés képén talán sikerült egy rövid időre, de sajnos így is nagy volt a különbség, de azért itt át tudtunk menni a letámadás ellenére is a Beac térfelére! A negyedik negyedben megint adtunk mindenkinek játékpercet és így megint volt idő, amikor nem tudtunk átjutni az ellenfél térfelére! A nagy különbségű vereségre nem számítottunk, de a játék képe és a mi technikai hiányosságaink ezt igazolja.

Összegzés

Sajnos egy kicsit „ijesztő” volt az ekkora különbség, erre egy recept van edzeni kell, el kell jönni az edzésre! A küzdeni akarásban és a kudarctűrésében fejlődnünk kell!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00