A nagy hidegzuhany!

U13 Leány

Helyszín: MTK Csarnok

Játékvezetők: Pál Roland, Németh Fanni

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-07 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BEAC Újbuda KA/B 19 45 28 34 126
Óbudai Kaszások U13 Leány 6 2 10 10 28

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/B: Frenyó N., Horváth A.(2), Sterbenz A.(10), Horváth H., Krajcsovich J.(16), Szakáli A., Nádasdy, Kerékgyártó L., Udvardy-Lakos F., Kamarás L.

1. félidő

Már az öltözőben aggódó arcok néztek ránk ahogy kimondtuk a BEAC csapat nevét,és ez a bemelegítésnél csak fokozódott! Mi edzők is néztük a Beac melegítését és azon gondolkoztunk hogy honnan tudnak ennyi ”nagy testű” lányt találni mármint kilókban kifejezve!Az első negyedben kiderült hogy a Beac csapata jóval előrébb jár a kosárlabda tudásban csak azért nem lett jóval nagyobb különbség, mert kihagyták a ziccereiket és itt lett volna nekünk lehetőségünk megijeszteni őket, ha tudtunk volna védő lepattanót szedni és abból gyors labdaátvitellel emberfölényes támadásokat vezethettünk volna! A második negyedben aztán a Beac rendezte a sorait és egészpályás letámadással teljesen „megettek” minket, nem tudtuk átvinni a Beac térfelére a labdát!

2. félidő

A fordulás után megint az aktuális legjobb ötössel mentünk föl,próbáltunk változtatni a mérkőzés képén talán sikerült egy rövid időre, de sajnos így is nagy volt a különbség, de azért itt át tudtunk menni a letámadás ellenére is a Beac térfelére! A negyedik negyedben megint adtunk mindenkinek játékpercet és így megint volt idő, amikor nem tudtunk átjutni az ellenfél térfelére! A nagy különbségű vereségre nem számítottunk, de a játék képe és a mi technikai hiányosságaink ezt igazolja.

Összegzés

Sajnos egy kicsit „ijesztő” volt az ekkora különbség, erre egy recept van edzeni kell, el kell jönni az edzésre! A küzdeni akarásban és a kudarctűrésében fejlődnünk kell!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30