A nagy hidegzuhany!

U13 Leány

Helyszín: MTK Csarnok

Játékvezetők: Pál Roland, Németh Fanni

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-07 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BEAC Újbuda KA/B 19 45 28 34 126
Óbudai Kaszások U13 Leány 6 2 10 10 28

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/B: Frenyó N., Horváth A.(2), Sterbenz A.(10), Horváth H., Krajcsovich J.(16), Szakáli A., Nádasdy, Kerékgyártó L., Udvardy-Lakos F., Kamarás L.

1. félidő

Már az öltözőben aggódó arcok néztek ránk ahogy kimondtuk a BEAC csapat nevét,és ez a bemelegítésnél csak fokozódott! Mi edzők is néztük a Beac melegítését és azon gondolkoztunk hogy honnan tudnak ennyi ”nagy testű” lányt találni mármint kilókban kifejezve!Az első negyedben kiderült hogy a Beac csapata jóval előrébb jár a kosárlabda tudásban csak azért nem lett jóval nagyobb különbség, mert kihagyták a ziccereiket és itt lett volna nekünk lehetőségünk megijeszteni őket, ha tudtunk volna védő lepattanót szedni és abból gyors labdaátvitellel emberfölényes támadásokat vezethettünk volna! A második negyedben aztán a Beac rendezte a sorait és egészpályás letámadással teljesen „megettek” minket, nem tudtuk átvinni a Beac térfelére a labdát!

2. félidő

A fordulás után megint az aktuális legjobb ötössel mentünk föl,próbáltunk változtatni a mérkőzés képén talán sikerült egy rövid időre, de sajnos így is nagy volt a különbség, de azért itt át tudtunk menni a letámadás ellenére is a Beac térfelére! A negyedik negyedben megint adtunk mindenkinek játékpercet és így megint volt idő, amikor nem tudtunk átjutni az ellenfél térfelére! A nagy különbségű vereségre nem számítottunk, de a játék képe és a mi technikai hiányosságaink ezt igazolja.

Összegzés

Sajnos egy kicsit „ijesztő” volt az ekkora különbség, erre egy recept van edzeni kell, el kell jönni az edzésre! A küzdeni akarásban és a kudarctűrésében fejlődnünk kell!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…