A selejtező 3. meccsén se sikerült jól

Helyszín: Őrmezei Általános Iskola

Játékvezetők: Balogh Kristóf, Pál Roland

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-10-03 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kiss Lenke KA 16 20 23 23 82
Serdülő U14 3 0 10 3 16

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Raj Z., Grósz 6/6, Zádor 5, Ács, Daróczi 2
Mihályi, Halász 3, Tóth, Kocsis, Raj M., Mácza, Konta

1. félidő

A mérkőzés első percétől kezdve ellenfelünk gyorsabb tempóban és agresszívabban játszott. Hamar megragadták a vezetést és nem tudtunk belekapaszkodni a mérkőzésbe. Védekezésünk gyengesége a támadásunkat is meghatározta. Ellenfelünk rengeteg emberfölényes helyzetet váltott könnyű pontokra, mi pedig szenvedtünk támadásban felállt védelem ellen. 36:3-mal fordultunk, mindenképpen fejlődést vártunk a második félidőtől.

2. félidő

A második félidőben támadásban talán sikerült egy kicsit többet hoznunk, beakadt néhány 3 pontos dobás illetve kiharcolt faultjainkból a büntetőről tudtunk szerezni néhány pontot. Védekezésünk nem javult, hiába próbáltuk felpörgetni a fiúkat, ellenfelünk legtöbbször keresztülrohant rajtunk. Amikor meg tudtuk akadályozni a gyorsindításaikat, akkor pedig a lepattanó-csatában maradtunk alul. A végeredmény nagy különbséget mutatott.

Összegzés

Azt reméltük, hogy talán ez lesz a legjobb mérkőzésünk, de tévedtünk. Ellenfelünk fizikálisan bedarált minket, mi pedig közel se tudtunk olyan agresszívan játszani, mint a Szeged ellen. Úgy gondolom, hogy nagyban rátett erre az is, hogy az előző kettő mérkőzésünk is nagyon kemény volt számunkra, lélektanilag, és így fizikálisan sem tudtunk felpörögni. Talán ha a Kiss Lenkével játszuk az első mérkőzésünket, akkor szorosabb lett volna a végeredmény, így viszont teljesen elfogytunk erre a meccsre. Gratulálunk a Kiss Lenke csapatának.

Hasonló tartalmak

 • Süle Krisztina vezetőedző beszámolója

   

  Leány Junior Selejtező II.

  1 győzelem – 1 vereség

   

  A Nemzeti Junior Bajnokság második selejtező körében a Vasas Akadémia/B és a Török Flóris csapatával mérkőztünk meg. Az első mérkőzés második negyedében kiharcoltunk egy 10 pontos előnyt, melyet a harmadik negyedben tudtuk…

 • Két győzelem, egy vereség!

   

  A tét a főtáblára való bejutás volt, amihez (jelen információink szerint) a három mérkőzésből legalább kettőt meg kellett nyernünk. Természetesen minden meccsünkön győzni szerettünk volna, de azt már előzetesen sejtettük, hogy a körmendi csapatot, hazai pályán nagyon nehéz lesz megverni. Bár szombaton…