A selejtező 3. meccsén se sikerült jól

Helyszín: Őrmezei Általános Iskola

Játékvezetők: Balogh Kristóf, Pál Roland

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-10-03 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kiss Lenke KA 16 20 23 23 82
Serdülő U14 3 0 10 3 16

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Raj Z., Grósz 6/6, Zádor 5, Ács, Daróczi 2
Mihályi, Halász 3, Tóth, Kocsis, Raj M., Mácza, Konta

1. félidő

A mérkőzés első percétől kezdve ellenfelünk gyorsabb tempóban és agresszívabban játszott. Hamar megragadták a vezetést és nem tudtunk belekapaszkodni a mérkőzésbe. Védekezésünk gyengesége a támadásunkat is meghatározta. Ellenfelünk rengeteg emberfölényes helyzetet váltott könnyű pontokra, mi pedig szenvedtünk támadásban felállt védelem ellen. 36:3-mal fordultunk, mindenképpen fejlődést vártunk a második félidőtől.

2. félidő

A második félidőben támadásban talán sikerült egy kicsit többet hoznunk, beakadt néhány 3 pontos dobás illetve kiharcolt faultjainkból a büntetőről tudtunk szerezni néhány pontot. Védekezésünk nem javult, hiába próbáltuk felpörgetni a fiúkat, ellenfelünk legtöbbször keresztülrohant rajtunk. Amikor meg tudtuk akadályozni a gyorsindításaikat, akkor pedig a lepattanó-csatában maradtunk alul. A végeredmény nagy különbséget mutatott.

Összegzés

Azt reméltük, hogy talán ez lesz a legjobb mérkőzésünk, de tévedtünk. Ellenfelünk fizikálisan bedarált minket, mi pedig közel se tudtunk olyan agresszívan játszani, mint a Szeged ellen. Úgy gondolom, hogy nagyban rátett erre az is, hogy az előző kettő mérkőzésünk is nagyon kemény volt számunkra, lélektanilag, és így fizikálisan sem tudtunk felpörögni. Talán ha a Kiss Lenkével játszuk az első mérkőzésünket, akkor szorosabb lett volna a végeredmény, így viszont teljesen elfogytunk erre a meccsre. Gratulálunk a Kiss Lenke csapatának.

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00