A végén kiengedtünk…

Gyermek (női)

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Winkler Áron, Németh Fanni

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2018-12-08 16:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budapest Blazers/A 7 3 6 6 12 34
Kaszás Girls 13 8 2 11 10 44

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Czirkos 12, BABAY-B. 12, Mahmoud 6, Csicsvári 4, CSONKA 3, BENE 2, Henglár 2, Rompos 2, Bobvos 1, Pintye, Csocsán, Sterbenz

1. félidő

Második meccsünkön a Budapest Blazers csapat ellen játszottunk, mi pihentünk így láttuk a MAFC elleni meccsüket. Szívós-hajtós-küzdős kosárlabdát játszottak. Magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, jól védekeztünk megint, második esélyből kaptunk kosarakat. Második negyedet nagyon gyengén kezdtünk, 4 percig mintha semmi se történt volna. Az utolsó két percre kapcsoltunk és jó játékkal növeltük a különbséget.

2. félidő

Koncentrációnk nem volt az igazi eddig a meccsen, ezt jól mutatja a büntetőzésünk is, 2 találat.
A folytatásban több szép támadásunk is volt, többször átforgattuk a labdát, szép add és fuss játékokat láthattunk. Befejezésekre fokozottan oda kéne figyelni. A negyedik negyedbeli játékunkkal nem voltam megelégedve, hozzáállásban voltak gondok. Ahelyett hogy végignyomtuk volna a mérkőzést, elvesztettük ezt a negyedet.

Összegzés

A két meccs alatt inkább védekezésben csináltunk kiemelendő dolgokat, ennek örülök! Volt amit még csak most kezdtünk el, de már visszaköszönt a mérkőzésen. A két győzelemmel feljebb jutottunk egy csoporttal és a Darázslányok ellen játszhatunk majd januárban, a következő fordulóban. Addig van még idő, sokat kell dolgozni, hogy vissza tudjunk vágni nekik! Van bőven mit visszaadnunk ez motiváljon mindenkit! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00