Apró részletek döntöttek, nem sikerült a győzelem

Helyszín: BHSE Csarnok – Dózsa Gy. u. 53.

Játékvezetők: Korhertz Szilárd, Koncsag Csaba

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-12-12 19:20:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd 23 14 17 25 79
Junior (ffi) 18 14 14 17 63

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: KONTA 21/9, Szombati, Bai 2, GÁLFALVI 13, Sebők 4
Cs: HEGEDŰS 14, Jávorszky 7/3, Finna 2, Felfalusi, Tolcsvay-Nagy, Bulyovszky.

1. félidő

A negyedeket nézve első negyed lett a legpontgazdagabb játékrész. A két csapat nagy irammal esett egymásnak, a gyors tempónak köszönhetően mindkét oldalon sok rendezetlen védelem elleni pont született. Amikor próbáltuk ellenfelünket megtörni a lendületében, akkor kintről voltak eredményesek, így próbáltunk folyamatosan váltogatni védekezési formákat, és próbáltuk kitapasztalni, hogy melyik működik a legjobban. A 2. negyedre lelassult a tempó mind a két oldalon, és nálunk sajnos a labdajáratást nem sikerült annyira jól megoldanunk, ahogy szerettük volna, sokszor túl sokáig maradt egy két játékos kezében maradt a labda és legtöbbször ez nem is hozott sikert. A második negyed egál lett, így a 2. félidőt 5 pontos hátrányból kezdtük.

2. félidő

A 3. negyed a hullámok negyede volt. Először ellenfelünk lépett meg tőlünk, majd a 3. negyed második felében mi találtuk meg ritmusunkat. Ebből a negyedből megint csak a Honvéd jött ki jobban, 3 ponttal megnyerte a játékrészt. Az utolsó negyedre már kezdtünk elfáradni, és ez védekezésünkben látszódott leginkább, viszont többször sikerült meglepnünk ellenfelünket, és néhány labdát szereznünk. Támadásban nem támadtuk annyira agresszívan a gyűrűt, mint a mérkőzés korábbi szakaszaiban, de sikerült elsüllyesztenünk három 3-ast zsinórban, ami meccsben tartott minket. Az utolsó negyed elején még sikerült 5 pontra feljönnünk, de ezután szétestünk és a végén nem sikerült szorosabbá tennünk a mérkőzést.

Összegzés

Hajtottak a fiúk, és érezhető volt, hogy mindenki megpróbálja odatenni magát, viszont nagyon sok dolog, amit csináltunk, nem lett megfelelően precízen végrehajtva, és ezek az apró pluszok hiányoztak ahhoz, hogy szorosabb legyen a mérkőzés, és meg is nyerjük. A Honvéd csapata egy fizikálisan agresszív játékot játszik, hasonlóan, mint mi, viszont az ellenfelünk sok apró részletet nálunk egy hajszálnyival pontosabban és jobban csinált meg, és ez volt a döntő dolog a mérkőzés kimenetelében.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00