Az utolsó negyedre elfogytunk

Helyszín: Budafok (Rózsakert DI Református Gimnázium 1223 Bu

Játékvezetők: : Bárány Levente, Kovács Róbert Márió

Nézők száma: zártkapu

Mérkőzés időpontja: 2021-12-04 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budafok/B 13 12 14 17 56
Serdülő U14 15 15 12 10 52

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Ács 5/3, DEMETER-NYITRAI 12, Zádor 6, Mihályi 6, Tóth
HALÁSZ 14, Raj M. 1, RAJ Z. 8 Daróczi, Paár, Konta, Mácza

1. félidő

Az első félidőben mind a kettő játékrészt sikerült megnyernünk néhány ponttal. Védekezésünk agresszív volt, és sok hibára, eladott labdára tudtuk kényszeríteni ellenfelünket. Támadójátékunk nem volt nagyon precíz, viszont több gyorsindítás és támadó lepattanók pontra való váltásának köszönhetően előnyre tudtunk szert tenni a félidőre. Ennek ellenére tudtuk nagyon jól, hogy a második félidő nagyon kemény lesz, és éreztük, hogy szoros meccs lesz a vége.

2. félidő

A harmadik negyedben már érezhető volt a védekezésünk hatékonyságának romlása, amit folyamatos cserékkel próbáltunk megakadályozni. Ez hullámokban sikerült csak, folyamatosan nem tudtunk fenntartani egy olyan védekezést, amivel ellenfelünket megroppantottuk volna. Ehelyett a budafokiak védekezése és támadásának tempója feljavult, és mind a 2 negyedet nekik sikerült megnyerniük. Az utolsó percekre még volt egy fellángolásunk, viszont arra már nem maradt erőnk és koncentráltságunk, hogy megfordítsuk a mérkőzést.

Összegzés

A mérkőzés alakulása kísértetiesen hasonlított több olyan mérkőzésére, ahol pár ponttal maradtunk alul. Sajnos úgy tűnik, hogy a szoros mérkőzések végére elfogyunk fizikálisan és mentálisan is, ebben mindenképpen fejlődnünk kell. Azt gondolom, hogy a fizikális gyengeségben hamar tudunk javulni, a koncentráció és döntéshozatal javulása pedig az egyre növekvő meccsrutinnal együtt magasabb szintre fog kerülni. Gratulálunk a Budafoknak, egy sportszerű, nagyot küzdő mérkőzés volt.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00