Basketball kontra korfball

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Jankovics Viktor, Boros Krisztina

Nézők száma: 25

Mérkőzés időpontja: 2018-12-16 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Szentendrei KHSE 9 2 14 12 37
Kadett I. (ffi) 27 21 17 33 98

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dobossy 12, Varsányi 14/6, Korpás 10, DÓCS 24, Katona 8
CS: Safranka 8, CSOCSÁN 7, Fey 3, Sárkány 10, Léh 2

1. félidő

Szentendrei ellenfelünk alapvetően korfball csapat, akik szerencsét próbálni jöttek a basketball világába, ami nagyon tiszteletre méltó. Heti egyszer-kétszer kosaraznak csak, tudtuk előre, hogy nagy különbség lesz a két csapat között. Azonban egy-két játékosuknak érdemes lenne komolyabban is foglalkozni a kosárlabdával!
Nagyjából mindenki ugyanannyit játszott. Gyakorlásra használtuk fel a meccset és új dolgokkal is próbálkoztunk.

2. félidő

A harmadik negyed első felét jobb lenne elfelejteni! Az az ötös amelyik akkor pályán volt nem teszi az ablakba azokat a hibákat, amelyek előfordultak abban a periódusban.
A mérkőzés többi részében sok szép megoldást is produkáltunk, hasznos találkozó volt.

Összegzés

Újoncot is avattunk! Csocsán féléves kosárlabda pályafutással a háta mögött 7 ponttal és egy erős mezőnymunkával tette le névjegyét, ami nagyon biztató! Dócs is egy nagy piros pontot érdemel, mert ilyen koncentráltan, összeszedetten még nem játszott idén. Ha ezt állandósítani tudná, netán erősebb ellenfelek ellen is… !

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30