Beleszaladtunk a késbe

Kadett I. (ffi)

Helyszín: MKOSZ Csarnok, Székesfehérvár

Játékvezetők: Szőcs Péter, Koller István

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-10-16 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Dávid Kornél KA/A 32 31 18 34 115
Kadett I. (ffi) 16 11 14 18 59

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Dobossy 4, Korompay 1, Orbán 5, DÓCS 21/6, Safranka 14
CS: Chabot, Varsányi, Léh 4, Korpás 2, CSOCSÁN 6, Pintye 2

1. félidő

Szerdán Székesfehérváron, az Mkosz edzőcsarnokban folytatódott a kiemelt bajnokság, a Dávid Kornél KA vendégei voltunk. Igencsak udvarias vendégeknek bizonyultunk, egy kicsit sem nehezítettük meg házigazdáink dolgát. Korán eldőlt – reméljük, hogy csak, – ezen a napon nem vagyunk egy súlycsoportban a fehérváriakkal, akik a játék minden elemében felülmúltak minden. Az ember érzése néha olyan volt, mintha min. 1 évvel idősebb csapattal játszanánk.

2. félidő

A 3. negyed vállalható volt, a meccs többi része vállalhatatlan. 1-2 játékosunk kosarazott a kiemelt bajnokság szintjén, ami nem vezethetett máshoz, csak egy ilyen súlyos vereséghez.

Összegzés

Nem kell túl dramatizálni, előfordul ilyen mérkőzés, pláne a mi helyzetünkben. Fájó pofon, de tapasztalatnak megteszi. Javításra lesz bőven lehetőségünk!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…