Biztató jelek

Helyszín: Vetési Albert Gimnázium

Játékvezetők: Györfi Rúben, Reisz Péter, Técely Roland Balázs

Nézők száma: 100

Mérkőzés időpontja: 2021-12-10 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Veszprémi Kosárlabda KFT. 16 31 23 22 92
Óbudai Kaszások | Férfi NB1/B 20 22 17 20 79

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: CZURA 15/3, Fekete 8/3, Kalassai 5/3, BOINITZER 20/6, CZIRBUS 14/3
Cs: Mészáros 12/6, Bencsik 2, Vas-Teplán 3, Vigh, Konta, Hegedűs O., Hegedűs M.

1. félidő

Több nehézséggel kellett megküzdenie csapatunknak az elmúlt időszakban, de a heti edzésmunka mindenképp bizakodásra adott okot. Sikerült erősítenünk Mészáros Bencével, aki új impulzusokat hozott csapatunkhoz. Gyors 4-0-s hazai akciók után mi is összekaptuk magunkat és felzárkóztunk ellenfelünkhöz. A csapat intenzitásán is látszódott, hogy nem lesz egyszerű dolga ellenfelünknek. Öt perc után pedig 10 pontos vendég vezetést mutatott a veszprémi eredményjelző. Lendületünk nem hagyott alább, volt pár buta hibánk a negyed vége felé, de így is 4 pontos volt az előnyünk. A második negyedben a Veszprém is magasabb hőfokra kapcsolt és extra dobások révén sikerült az egyenlítés és át is vették a vezetést. Csüggedésre azonban nem volt ok, remek félidő után és hazai extra dobásokkal is csak 5 pontos volt a hátrány.

2. félidő

A harmadik negyedben szerettünk volna közelebb kerülni ismét ellenfelünkhöz, de nem jöttek azok a dobásaink, amik az első félidőben. Hazai oldalon pedig villantak a klasszis teljesítmények a húzó játékosoktól. Több labdánk is volt, de sajnos nem tudtuk értékesíteni kiélezett helyzetben a dobásainkat. Az utolsó felvonásban, szigorítottunk védekezésünkön és nagyon meg kellett harcolni a hazai csapatnak minden egyes pontért. Mi is óriási energiákat mozgósítottunk támadásban és végig ott voltunk ellenfelünkön, de nem sikerült az egyenlítés. A végére sajnos elfáradtunk és 13 pontos vereséget szenvedtünk a Veszprém otthonában.

Összegzés

Gratulálok a hazai csapatnak! Nagyon jó együttest rakott össze idén is a Veszprém. Mi pedig egy olyan gárdával érkeztünk, amely sok változáson ment keresztül. Próbáljuk megtalálni önmagunkat, és azt gondolom, hogy ehhez képest jó meccset játszottunk. Sok sikert kívánok a Veszprémnek minden területen. Én is egy kicsit része voltam ennek a munkának, és örülök, hogy ilyen jól összeállt.

Fotó: Veszprém

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00