Dupla győzelem!

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok – 1104 Budapest,

Játékvezetők: Stáber Alex Bence, Gereben Dorka

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-25 13:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Pannónia Csata 9 16 4 7 9 45
U11 Római Kaszások 12 11 6 14 9 52

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: Szabados Mátyás 2, Kónya Márton 2, Kurucz Martin 4, Dienes Attila 0, CSIZMADIA Márton 11, TÓTH Bernát 6, Jendrolovics Márk 5, Fülöp Vince 0, TAKÁCS Ábel 9, Vámos Barnabás 1, KRONAVETTER Dániel 11.

1. félidő

A Malév elleni utolsó tíz percben végre elől és hátul is összejött minden és lendületet kaptak a fiúk, amely kitartott egészen a meccs végégig. Tudtuk, ha szeretnénk a Csata ellen is eredményesek maradni, akkor nem állhatunk le, mert ellenfelünk fürge és képzett lányai könnyen kihasználják a könnyelműséget.

Szerencsére nyoma se volt a srácokon a fáradtságnak és nagyon harcosan sikerült kezdenünk az első negyedet, ahol Dani és Bernát kosaraival, valamint Dani fegyelmezett védekezésével 15-9 el különbséggel kezdődhetett meg a második játékrész. Ekkor Ábel kapott fontos szerepet védekezésben, hiszen az első mérkőzés alkalmával is kimagasló teljesítményt nyújtott hátul. A negyed feléig tovább tudtuk növelni a különbséget ám ekkor két perces rövidzárlat következett és végül Csizi kosarai csak a hátrányunk csökkentésére voltak elegendőek.

2. félidő

A félidőben ismét 6 pontot tudtunk összeszedni és ez elegendőnek is bizonyult, hogy a második félidő kezdetével ismét egál legyen az eredmény. Márk két perc alatt kétszer is eredményes tudott lenni a pihenő után, mellette Martin, Bernát, Marci és Dani is fontos pontokat rakott a közösbe, így ismét 7 pont volt az előnyünk az utolsó tíz perc előtt. Az első öt perc alatt nem változott az eredmény, mind két oldalt sok pontatlanság volt, három perccel a vége előtt azonban Vince
elvesztése mellett ellenfelünk 3 pontra felzárkózott, de a fiúk a végsőkig küzdve nem adták ki kezükből az előnyt és Csizi, majd Matyi kosaraival bebiztosították a második győzelmet is!

Összegzés

Gratulálok a fiúknak, mert sokat sikerült előre lépni taktikailag és fegyelmezettségben, valamint külön kiemelendő az a küzdőszellem ami a második meccs végig kitartott. Sok jó egyéni teljesítmény volt, de talán Ábel volt aki a sok jóból is kitudott tűnni! Bravó ????

Köszönjük a szülőknek a támogatást és a szurkolást, februárban folytatás!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00