Elfáradtunk…

U12 Fiú B

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Steiner Máté, Boros Krisztina

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-07 16:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya 24 31 6 14 20 95
Óbudai Kaszások U12 B 5 0 0 2 0 7

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/B: Varga M. 2, Szabó G. 4, Felkai D. 1, Sztankóczy O. 0, Bíró B. 0, Ollai P. 0, Baján D. 0, Kovács K. 0, Tas B. 0, Fülöp R. 0

1. félidő

Második mérkőzésünket a Zsíros Akadémia Kőbánya Lány csapata ellen játszottuk. Nem találtuk meg a helyes utat. Küzdöttünk a pályán, hogy átérjünk a félpályán 8 másodperc alatt. Könnyű kosarakat dobtak, rengetek labdát adtunk a kezükbe. Nem értünk vissza, nem találtuk meg ki kit fog. Ott folytattuk sajnos ahol abbahagytuk. Egymás után kaptuk a kosarakat, amiket mi csak néztünk.

2. félidő

Elfáradtunk fejben, testben. Próbáltunk még küzdeni, de nem akart ma összejönni. Az ellenfél csak dobta dobta egymás után a kosarakat, mi próbáltunk átérni a félpályán, de nem ment. Nem voltunk már harcosak, se pontosak. Ha el is jutottunk helyzetig, nem tudtuk pontosan befejezni azokat. Védekezésben, mint az előző mérkőzésen, az ellenfél hátát néztük.

Összegzés

Ez a nap, ez a két mérkőzés nagy tanuló pénz volt. Remélem, hogy a srácok átgondolják mit kéne változtatni a jövőben. És jövőhéten teljesen új hozzáállással jönnek edzésre. Nem az eredménnyel van a gond, mert az egy dolog, hanem a hozzáállással az egészhez. Lehet veszteni úgy, hogy mindent megtett mindenki a pályán, és emelt fővel jövünk le a pályáról. Sajnos ma nem jöttek össze a dolgok. Rengeteg apró hibát követtünk el, amiket minden edzésen gyakorlunk. Sok-sok mindent kell, még megtanulunk, pontosítanunk. Megyünk tovább, készülünk, edzünk. FEL A FEJJEL SRÁCOK!!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10