Értékes zuglói este

Helyszín: Németh Imre Ált. Isk.

Játékvezetők: Vigh Balázs, Győri Ferenc

Nézők száma: 15

Mérkőzés időpontja: 2022-04-04 18:50:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zuglói Sasok 16 18 11 14 59
Óbudai Kaszások U18 15 26 18 11 70

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

KOLOZSVÁRI 26/9, DULIC 10/6, Kocsis, Antal 8/3, LÉH 12
CS: Korpás 4, LONTAY 8, ZÁDOR 2, Michel

1. félidő

Több, mint 2 hét után lépett pályára „B” csapatunk Zuglóban, bár azért nem unatkoztak játékosaink, hiszen volt, aki az országos rájátszásban, volt, aki pedig az NB I/B piros csoportjának U-20-as bajnokságában, igencsak erős ellenfelek ellen edződött az elmúlt időszakban.
Ki is jött ez a meccsen, a kezdeti bizonytalanságok után, viszonylag jó védekezésünknek köszönhetően dominálni tudtunk. Most nem kellett tartalékolnunk, oda is tettük magunkat. Akadtak nagyon jó periódusaink, amikor nemcsak játékban, hanem határozottságban és agresszivitásban is felülmúltuk a hazaiakat.

2. félidő

A döntő a 3. negyed vége volt, amikor egy 11-0-át futottunk és 15 pont környékére hízott az előnyünk. Innen már nem nagyon tudtak közelebb férkőzni a szívósan játszó zuglóiak. Az utolsó negyedre fogyóban volt a szuflánk, ekkor már nem tudtunk kiegyensúlyozottan teljesíteni, de a 2. és a 3. negyed játéka mindenképpen biztató volt.

Összegzés

Jó, hogy nyertünk, de igazából annak örülhettünk, hogy kihasználtuk ezt a kiváló gyakorlási lehetőséget. Léh végre mind a két oldalon nagyon jól játszott, Dulic, különösen az első félidőben remek megoldásokkal jelentkezett a megbízható mezőnymunka mellett és Kolozsvárinak is jót tett az elmúlt önbizalom hiányos időszaka után, hogy itt végre kiélhette magát. A kadetjeink közül Lontay nagyon sokat tett hozzá, szokás szerint jól lepattanózott és agresszíven támadta a gyűrűt, míg Zádor játéka nagyon hasznosnak bizonyult csapatunk számára. Egy két játékosunknál maradt azért hiányérzet, de majd legközelebb!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00