Fejben tompák voltunk

Serdülő (női)

Helyszín: MTK Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Kapros Roland, Korherz Szilárd

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-03-24 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MTK Budapest 4 15 20 12 51
Női Serdülő 16 14 12 26 68

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Kocsis, Gilicze, Szántó 7, Tordai 4, Nagy Zs., Együd 6, Konta 6, Polgári 6, Sági 14, NAGY V. 14, Ulicsnik 7/3, Takács 4

1. félidő

Második mérkőzésünk az MTK ellen volt. Célnak a héten tanult dolgok gyakorlását tűztük ki. Az első negyedben sem ezekből találtuk meg a helyzeteket, de itt még találtunk helyzeteket és védekezésben is dolgoztunk.
A második negyedre érthetetlen tompaság ragadt. Támadásban nagyon ötlettelenek és pontatlanok voltunk. Az újonnan tanult dolgokat nem használtuk. Védekezésben ellenfelünk magas lányával nem vettük fel a kesztyűt, sok lepattanót visszatett.

2. félidő

A harmadik negyedben tetőzött tompaságunk. Védekezésben nem fejtettünk ki szinte semmilyen ellenállást, támadásban pedig gyengén kosárlabdáztunk. Negyed végére 3 pontra közelítettek meg minket.
A pozitívum ebben a mérkőzésben a negyedik negyedünk volt. Tudtunk változtatni, kijöttünk a befásult állapotból. 26 pontot szereztünk, csapdából is szereztünk labdát, és gyorsindításainkat is pontosan fejeztük be. Védekezésben a 12 kapott pont indokolatlan volt.

Összegzés

Fizikális nem is de fejben fáradtak voltunk erre a második mérkőzésre. Kicsit sok volt a kapott információ az előző héten, és ahogy az előző meccsen minden összejött itt a második már nem. Ellenfelünk sokkal gyengébb volt nálunk, így nehéz is volt erre a meccsre felpörögni a Kiss Lenke után. A lényeg hogy győztünk, ezt a meccset felejtsük el és az első meccsünkből építkezzünk tovább! Nagy Viki játéka mind a két meccsen kiemelkedő volt, szép volt Viki!!! Hajrá Lányok, Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00