Fejben tompák voltunk

Serdülő (női)

Helyszín: MTK Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Kapros Roland, Korherz Szilárd

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-03-24 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MTK Budapest 4 15 20 12 51
Női Serdülő 16 14 12 26 68

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Kocsis, Gilicze, Szántó 7, Tordai 4, Nagy Zs., Együd 6, Konta 6, Polgári 6, Sági 14, NAGY V. 14, Ulicsnik 7/3, Takács 4

1. félidő

Második mérkőzésünk az MTK ellen volt. Célnak a héten tanult dolgok gyakorlását tűztük ki. Az első negyedben sem ezekből találtuk meg a helyzeteket, de itt még találtunk helyzeteket és védekezésben is dolgoztunk.
A második negyedre érthetetlen tompaság ragadt. Támadásban nagyon ötlettelenek és pontatlanok voltunk. Az újonnan tanult dolgokat nem használtuk. Védekezésben ellenfelünk magas lányával nem vettük fel a kesztyűt, sok lepattanót visszatett.

2. félidő

A harmadik negyedben tetőzött tompaságunk. Védekezésben nem fejtettünk ki szinte semmilyen ellenállást, támadásban pedig gyengén kosárlabdáztunk. Negyed végére 3 pontra közelítettek meg minket.
A pozitívum ebben a mérkőzésben a negyedik negyedünk volt. Tudtunk változtatni, kijöttünk a befásult állapotból. 26 pontot szereztünk, csapdából is szereztünk labdát, és gyorsindításainkat is pontosan fejeztük be. Védekezésben a 12 kapott pont indokolatlan volt.

Összegzés

Fizikális nem is de fejben fáradtak voltunk erre a második mérkőzésre. Kicsit sok volt a kapott információ az előző héten, és ahogy az előző meccsen minden összejött itt a második már nem. Ellenfelünk sokkal gyengébb volt nálunk, így nehéz is volt erre a meccsre felpörögni a Kiss Lenke után. A lényeg hogy győztünk, ezt a meccset felejtsük el és az első meccsünkből építkezzünk tovább! Nagy Viki játéka mind a két meccsen kiemelkedő volt, szép volt Viki!!! Hajrá Lányok, Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00