Fejben tompák voltunk

Serdülő (női)

Helyszín: MTK Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Kapros Roland, Korherz Szilárd

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-03-24 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MTK Budapest 4 15 20 12 51
Női Serdülő 16 14 12 26 68

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Kocsis, Gilicze, Szántó 7, Tordai 4, Nagy Zs., Együd 6, Konta 6, Polgári 6, Sági 14, NAGY V. 14, Ulicsnik 7/3, Takács 4

1. félidő

Második mérkőzésünk az MTK ellen volt. Célnak a héten tanult dolgok gyakorlását tűztük ki. Az első negyedben sem ezekből találtuk meg a helyzeteket, de itt még találtunk helyzeteket és védekezésben is dolgoztunk.
A második negyedre érthetetlen tompaság ragadt. Támadásban nagyon ötlettelenek és pontatlanok voltunk. Az újonnan tanult dolgokat nem használtuk. Védekezésben ellenfelünk magas lányával nem vettük fel a kesztyűt, sok lepattanót visszatett.

2. félidő

A harmadik negyedben tetőzött tompaságunk. Védekezésben nem fejtettünk ki szinte semmilyen ellenállást, támadásban pedig gyengén kosárlabdáztunk. Negyed végére 3 pontra közelítettek meg minket.
A pozitívum ebben a mérkőzésben a negyedik negyedünk volt. Tudtunk változtatni, kijöttünk a befásult állapotból. 26 pontot szereztünk, csapdából is szereztünk labdát, és gyorsindításainkat is pontosan fejeztük be. Védekezésben a 12 kapott pont indokolatlan volt.

Összegzés

Fizikális nem is de fejben fáradtak voltunk erre a második mérkőzésre. Kicsit sok volt a kapott információ az előző héten, és ahogy az előző meccsen minden összejött itt a második már nem. Ellenfelünk sokkal gyengébb volt nálunk, így nehéz is volt erre a meccsre felpörögni a Kiss Lenke után. A lényeg hogy győztünk, ezt a meccset felejtsük el és az első meccsünkből építkezzünk tovább! Nagy Viki játéka mind a két meccsen kiemelkedő volt, szép volt Viki!!! Hajrá Lányok, Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…