Fejlődő szervezet

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Bujtor Péter, Nagy István

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-02-15 16:40:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BLF 9 6 8 14 37
Kadett I. (ffi) 24 35 20 32 111

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Dobossy 15/3, Varsányi 14, Orbán 17/3, Dócs 14, Safranka 14
CS: Chabot 2, Katona 6, CSOCSÁN 20, Sárkány 4, Léh 6

1. félidő

A péntek délutáni előrehozott mérkőzésünkre, különböző okok miatt csak tízen tudtunk kiállni. Újpalotai ellenfelünk még ennél is tartalékosabb volt, 6 játékossal jöttek el.
A döcögős kezdés után az első negyed felétől kezdve beindult a gépezet. Nagy nyomás alá helyeztük vendégeinket, és a második negyedben már érződött, hogy a mai napon nem vagyunk egy súlycsoportban velük.

2. félidő

Folyamatosan forogtunk, mindenki jól szállt be, nem nagyon akadt hullámvölgyünk.
Hiányérzetünk csak a „nyomdafestéket nem tűrő” tripla-dobószázalékunk okán lehet, de előfordul az ilyesmi néha, most ez is belefért. Szépen kidolgoztuk a helyzeteket, nem is voltak rossz kísérletek, csak egyszerűen minden lejött. Majd legközelebb bemegy!

Összegzés

Erős csapatmunkát produkáltunk, öt játékosunk produkált dupla-duplát vagy ahhoz nagyon közeli statisztikát, de igazából mindenki kiemelhető teljesítményt nyújtott. Az MVP címet Csocsán érdemelte ki, aki bő féléves kosárlabda pályafutásának karriercsúcsát érte el, 20 pontot, 14 lepattanót és egy jó mezőnymunkát téve a közösbe!
Valószínűleg teljes csapatokkal is hasonló lett volna a játék képe, még ha a számszerű különbség nem is lett volna ekkora. Ez azért is értékes, mert a BLF egy fordulóval ezelőtt még előttünk állt a tabellán.
Nagyon bíztató, hogy ilyen minőségi játékra vagyunk képesek már, az utóbbi 1-2 hónapban nagyot ugrottunk előre, kezdenek összeállni a dolgaink. Csak így tovább!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…