Fejlődő szervezet

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Bujtor Péter, Nagy István

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-02-15 16:40:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BLF 9 6 8 14 37
Kadett I. (ffi) 24 35 20 32 111

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Dobossy 15/3, Varsányi 14, Orbán 17/3, Dócs 14, Safranka 14
CS: Chabot 2, Katona 6, CSOCSÁN 20, Sárkány 4, Léh 6

1. félidő

A péntek délutáni előrehozott mérkőzésünkre, különböző okok miatt csak tízen tudtunk kiállni. Újpalotai ellenfelünk még ennél is tartalékosabb volt, 6 játékossal jöttek el.
A döcögős kezdés után az első negyed felétől kezdve beindult a gépezet. Nagy nyomás alá helyeztük vendégeinket, és a második negyedben már érződött, hogy a mai napon nem vagyunk egy súlycsoportban velük.

2. félidő

Folyamatosan forogtunk, mindenki jól szállt be, nem nagyon akadt hullámvölgyünk.
Hiányérzetünk csak a „nyomdafestéket nem tűrő” tripla-dobószázalékunk okán lehet, de előfordul az ilyesmi néha, most ez is belefért. Szépen kidolgoztuk a helyzeteket, nem is voltak rossz kísérletek, csak egyszerűen minden lejött. Majd legközelebb bemegy!

Összegzés

Erős csapatmunkát produkáltunk, öt játékosunk produkált dupla-duplát vagy ahhoz nagyon közeli statisztikát, de igazából mindenki kiemelhető teljesítményt nyújtott. Az MVP címet Csocsán érdemelte ki, aki bő féléves kosárlabda pályafutásának karriercsúcsát érte el, 20 pontot, 14 lepattanót és egy jó mezőnymunkát téve a közösbe!
Valószínűleg teljes csapatokkal is hasonló lett volna a játék képe, még ha a számszerű különbség nem is lett volna ekkora. Ez azért is értékes, mert a BLF egy fordulóval ezelőtt még előttünk állt a tabellán.
Nagyon bíztató, hogy ilyen minőségi játékra vagyunk képesek már, az utóbbi 1-2 hónapban nagyot ugrottunk előre, kezdenek összeállni a dolgaink. Csak így tovább!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00