Fejlődő szervezet

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Bujtor Péter, Nagy István

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-02-15 16:40:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BLF 9 6 8 14 37
Kadett I. (ffi) 24 35 20 32 111

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Dobossy 15/3, Varsányi 14, Orbán 17/3, Dócs 14, Safranka 14
CS: Chabot 2, Katona 6, CSOCSÁN 20, Sárkány 4, Léh 6

1. félidő

A péntek délutáni előrehozott mérkőzésünkre, különböző okok miatt csak tízen tudtunk kiállni. Újpalotai ellenfelünk még ennél is tartalékosabb volt, 6 játékossal jöttek el.
A döcögős kezdés után az első negyed felétől kezdve beindult a gépezet. Nagy nyomás alá helyeztük vendégeinket, és a második negyedben már érződött, hogy a mai napon nem vagyunk egy súlycsoportban velük.

2. félidő

Folyamatosan forogtunk, mindenki jól szállt be, nem nagyon akadt hullámvölgyünk.
Hiányérzetünk csak a „nyomdafestéket nem tűrő” tripla-dobószázalékunk okán lehet, de előfordul az ilyesmi néha, most ez is belefért. Szépen kidolgoztuk a helyzeteket, nem is voltak rossz kísérletek, csak egyszerűen minden lejött. Majd legközelebb bemegy!

Összegzés

Erős csapatmunkát produkáltunk, öt játékosunk produkált dupla-duplát vagy ahhoz nagyon közeli statisztikát, de igazából mindenki kiemelhető teljesítményt nyújtott. Az MVP címet Csocsán érdemelte ki, aki bő féléves kosárlabda pályafutásának karriercsúcsát érte el, 20 pontot, 14 lepattanót és egy jó mezőnymunkát téve a közösbe!
Valószínűleg teljes csapatokkal is hasonló lett volna a játék képe, még ha a számszerű különbség nem is lett volna ekkora. Ez azért is értékes, mert a BLF egy fordulóval ezelőtt még előttünk állt a tabellán.
Nagyon bíztató, hogy ilyen minőségi játékra vagyunk képesek már, az utóbbi 1-2 hónapban nagyot ugrottunk előre, kezdenek összeállni a dolgaink. Csak így tovább!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30