Feljavuló teljesítmény, előremutató játék

Helyszín: Bercsényi Gimnázium

Játékvezetők: Fehérvári Gergely, Szappanos Máté

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-17 20:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Lehel Kosársuli 14 13 14 10 51
Óbudai Kaszások U18 15 22 23 22 82

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA:
Dobossy 6/3, Varányi 5, Chabot 2, SAFRANKA 15, Orbán 8
CS: Konta 8, SZÁNTÓ 16/6, Dócs 6, VASALI 6, Sebők 6, Csocsán 4

1. félidő

Nehéz mérkőzés várt ránk csütörtök késő este Jászberényben az otthon erős Lehel Kosársuli ellen, hiszen Óbudán is csak komoly nehézségek árán tudtuk őket legyőzni. Az első negyed alapján úgy is tűnt, hogy valóban nehéz meccs lesz, mert ekkor rettenetesen összeszedetlenül, fegyelmezetlenül játszottunk, nem sok minden valósult meg abból, amire készültünk.
A második negyedtől kezdve azonban tudtunk váltani és kihasználva szerkezeti fölényünket fokozatosan húztunk el a hazaiaktól. Szántó jó védekezései stabilitást adtak a hátsó alakzatunknak, lendületben voltunk a nagyszünetre fordulva.

2. félidő

Nem tett jót a szünet és az első percekben közelebb tudtak kerülni a hazaiak, de időben megálljt parancsoltunk a felzárkózási kísérletüknek. Szerkezetet váltva újra rátaláltunk a megfelelő útra és a végig kiváló teljesítményt nyújtó Szántó, szinte, egymás után dobott két triplája azt jelentette, hogy egy híján 20 ponttal vezettünk már a 26. percben. Ekkor már el is dőlt a meccs, és a maradék időben Vasali vezetésével felszabadult, jó játékkal, jó csapatmunkával rukkoltunk ki, amire nem nagyon volt eddig példa.

Összegzés

A sok játékosunkat érintő U-20- junior sorozatterhelés közepette, amikor is 1-2 naponta kell pályára lépni, nagyon jól jött, hogy mindenki be tudott tenni a közösbe és jól elosztva a játékperceket ilyen jó teljesítményre voltunk képesek ( a második negyedtől kezdve…). Valami ilyesmit várunk magunktól!

Hasonló tartalmak

  • Egy 4 csapatos Basket Girls tornára kaptunk meghívást, ami nagyon jó gyakorlási és tapasztalat szerzési lehetőségnek bizonyult a következő kenguru fordulóig.

    Pár nappal a torna előtt lemondta a programot a pécsi csapat, majd alap embereink közül hárman betegek lettek. Fiatalokkal egészítettük ki a csapatot, mert lemondani nem…

  • Előzetesen számítani lehetett arra, hogy a DEAC ellen egy újabb izgalmas – megjósolhatatlan végkimenetelű mérkőzés vár ránk, de a hazai pálya inkább a debreceniek esélyét növelte. Ennek megfelelően kezdődött az összecsapás és a hazai csapat magabiztosan, lendületesen és agresszívan kezdett. Eltelt egy kis idő, mire felvettük a…

  • U12 Fiú
  • Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, igaz versenysport szempontból sok értelme nem volt az összecsapásnak, de gyakorlásnak és önbizalomszerzésnek hasznos volt, illetve örültem, hogy a srácok végig komolyan vették…

    Bajnokság: U12 Budapesti Régió

    Időpont: 2024-03-24 Kezdés: 16:00