Feljutottunk a „B” csoportba

Helyszín: Rózsakerti Demjén István Református Általános Isko

Játékvezetők: Paulus Bence Máté, Matejovics Márk, VB elnök: Cseh

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2019-10-19 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Gödi SE 15 7 23 15 60
Serdülő U14 18 21 21 14 74

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: BALOGH MÁTYÁS 18, Beke Botond 2, Csillag András 6, GOÓR DÁNIEL 9, Herbák Endre 2, Kiss Koppány 4, Krajcsi Kornél 2, Michel András 2, PATRIK-PIRK MARTIN 13, Pusztai Bence 4, Seres Milán 4, Zádor Zalán 6

1. félidő

Fiú U14 csapatunk a Serdülő területi alapszakasz II. „C” csoport döntőjét a Gödi SE csapata ellen játszotta Budafokon. Mi a BLF/A csapata ellen győztünk reggel. Majd a Göd 3 ponttal győzött a Budafok ellen. Első negyedben szinte fej-fej mellett halad a két csapat. Utolsó 2 percben felszívtuk magunkat es nem engedtünk kosarat nekik. Ellenben a másik oldalon meg sikerült meglódultunk. Ennek köszönhető a 3 pontos előny. Második negyedesek nagyon jól működtek együtt. Támadásban 21 dobott, és védekezésben a kapott 7 pont az nagyon értékes volt a mérkőzésre nézve.

2. félidő

Második félidőben már kisebb szorítás volt jellemző a csapatokra, ami a védekezést illeti. Ellenfél kapaszkodott vissza a záró etapig. Majd még ideében eszméltünk és a záró negyed utolsó 3 percében már eldöntöttük a mérkőzést.

Összegzés

Kifejezetten jól játszottunk, a két győzelemtől is eltekintve. Motiváltan, taktikailag fegyelmezetten játszott a csapat. Védekezésünk is fejlődést mutatott. Többen tudtak egyénileg is jobb formát mutatni. Csak így tovább! Így vissza jutottunk a „B” csoportba. Ahol megmutathatjuk, hogy az első fordulóban mutatott teljesítményünk az egy botlás volt. Ebben biztos vagyok, hogy a következő fordulóban meg fogjuk mutatni, hogy milyen csapat az óbudai csapat valójában! Hajrá Óbuda!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00