Feljutottunk a „B” csoportba

Helyszín: Rózsakerti Demjén István Református Általános Isko

Játékvezetők: Paulus Bence Máté, Matejovics Márk, VB elnök: Cseh

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2019-10-19 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Gödi SE 15 7 23 15 60
Serdülő U14 18 21 21 14 74

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: BALOGH MÁTYÁS 18, Beke Botond 2, Csillag András 6, GOÓR DÁNIEL 9, Herbák Endre 2, Kiss Koppány 4, Krajcsi Kornél 2, Michel András 2, PATRIK-PIRK MARTIN 13, Pusztai Bence 4, Seres Milán 4, Zádor Zalán 6

1. félidő

Fiú U14 csapatunk a Serdülő területi alapszakasz II. „C” csoport döntőjét a Gödi SE csapata ellen játszotta Budafokon. Mi a BLF/A csapata ellen győztünk reggel. Majd a Göd 3 ponttal győzött a Budafok ellen. Első negyedben szinte fej-fej mellett halad a két csapat. Utolsó 2 percben felszívtuk magunkat es nem engedtünk kosarat nekik. Ellenben a másik oldalon meg sikerült meglódultunk. Ennek köszönhető a 3 pontos előny. Második negyedesek nagyon jól működtek együtt. Támadásban 21 dobott, és védekezésben a kapott 7 pont az nagyon értékes volt a mérkőzésre nézve.

2. félidő

Második félidőben már kisebb szorítás volt jellemző a csapatokra, ami a védekezést illeti. Ellenfél kapaszkodott vissza a záró etapig. Majd még ideében eszméltünk és a záró negyed utolsó 3 percében már eldöntöttük a mérkőzést.

Összegzés

Kifejezetten jól játszottunk, a két győzelemtől is eltekintve. Motiváltan, taktikailag fegyelmezetten játszott a csapat. Védekezésünk is fejlődést mutatott. Többen tudtak egyénileg is jobb formát mutatni. Csak így tovább! Így vissza jutottunk a „B” csoportba. Ahol megmutathatjuk, hogy az első fordulóban mutatott teljesítményünk az egy botlás volt. Ebben biztos vagyok, hogy a következő fordulóban meg fogjuk mutatni, hogy milyen csapat az óbudai csapat valójában! Hajrá Óbuda!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00