Felőröltük ellenfelünket

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Szentpáli Gavallér Csaba, Horváth Kinga VB elnök:

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-10-27 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
RICSILLA 21 18 17 12 68
Női Serdülő 22 21 24 22 89

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: CZIRKOS 36, EVELLEI 23/3, Nagy 10, ROMPOS 6, Marosvölgyi 6, Csocsán 2, Mahmoud 2, Bobvos 2, Henglár 2, Kronavetter, Csicsvári, Sterbenz

1. félidő

A selejtezőben már találkoztunk a Ricsilla csapatával, ott saját hibánkból egy kétszeres hosszabbításban tudtunk nyerni. Most hiányzott ellenfelünk legponterősebb játékosa neki innen is jobbulást kívánunk!

A mérkőzés esélyesei hazai pályán így egyértelműen mi voltunk, de ezt nem tudtuk megmutatni a pályán. Ellenfelünk 7-es számú játékosa egymaga tartotta meccsben a csapatát. Nem tudtunk vele mit kezdeni, így egy pontos előnnyel vártuk a folytatást.

Bíztam benne, hogy majd a második ötösünk ellép, de védekezésben annyi pontot kaptunk, hogy a Ricsillások végig a sarkunkban jártak.

2. félidő

Aggodalomra nem volt okunk, de változtatnunk sok mindenen kellett. Sajnos védekezésben továbbra se tudtuk azt csinálni, amit látni szeretnénk, egyedül az agresszivitásunkat dicsérhetjük.
A pontszerzéssel nem volt gondunk továbbra sem, és eleinte 10 ponttal elléptünk. Ellenfelünk ennél közelebb már nem tudott jönni és utána 20 ponttal is eltudtunk lépni. A végén több tetszetős támadásunk is volt, ezekre kell majd építenünk.

Összegzés

Nehezen kezdtük a mérkőzést de a végére fel tudtuk őrölni az ellenfelünket. Az elején rengeteg elkerülhető faultot ütöttünk így büntetőkkel meccsben tartottuk őket. (37 büntetőt dobtak míg mi 16-ot). Támadásainkon sokat kell javítani-csiszolni, ezen sokat fogunk dolgozni a most következő időszakban.
Hosszú hét van mögöttünk, minden nap készültünk valamivel, összességében jól zártuk a napot. Két hét múlva utazunk Bajára ahol szeretnénk visszavágni az itthoni vereségért, most egy kis pihenő jön, utána készülünk gőzerővel tovább. Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10