Felőröltük ellenfelünket

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Szentpáli Gavallér Csaba, Horváth Kinga VB elnök:

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-10-27 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
RICSILLA 21 18 17 12 68
Női Serdülő 22 21 24 22 89

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: CZIRKOS 36, EVELLEI 23/3, Nagy 10, ROMPOS 6, Marosvölgyi 6, Csocsán 2, Mahmoud 2, Bobvos 2, Henglár 2, Kronavetter, Csicsvári, Sterbenz

1. félidő

A selejtezőben már találkoztunk a Ricsilla csapatával, ott saját hibánkból egy kétszeres hosszabbításban tudtunk nyerni. Most hiányzott ellenfelünk legponterősebb játékosa neki innen is jobbulást kívánunk!

A mérkőzés esélyesei hazai pályán így egyértelműen mi voltunk, de ezt nem tudtuk megmutatni a pályán. Ellenfelünk 7-es számú játékosa egymaga tartotta meccsben a csapatát. Nem tudtunk vele mit kezdeni, így egy pontos előnnyel vártuk a folytatást.

Bíztam benne, hogy majd a második ötösünk ellép, de védekezésben annyi pontot kaptunk, hogy a Ricsillások végig a sarkunkban jártak.

2. félidő

Aggodalomra nem volt okunk, de változtatnunk sok mindenen kellett. Sajnos védekezésben továbbra se tudtuk azt csinálni, amit látni szeretnénk, egyedül az agresszivitásunkat dicsérhetjük.
A pontszerzéssel nem volt gondunk továbbra sem, és eleinte 10 ponttal elléptünk. Ellenfelünk ennél közelebb már nem tudott jönni és utána 20 ponttal is eltudtunk lépni. A végén több tetszetős támadásunk is volt, ezekre kell majd építenünk.

Összegzés

Nehezen kezdtük a mérkőzést de a végére fel tudtuk őrölni az ellenfelünket. Az elején rengeteg elkerülhető faultot ütöttünk így büntetőkkel meccsben tartottuk őket. (37 büntetőt dobtak míg mi 16-ot). Támadásainkon sokat kell javítani-csiszolni, ezen sokat fogunk dolgozni a most következő időszakban.
Hosszú hét van mögöttünk, minden nap készültünk valamivel, összességében jól zártuk a napot. Két hét múlva utazunk Bajára ahol szeretnénk visszavágni az itthoni vereségért, most egy kis pihenő jön, utána készülünk gőzerővel tovább. Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00