Felőröltük ellenfelünket

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Szentpáli Gavallér Csaba, Horváth Kinga VB elnök:

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-10-27 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
RICSILLA 21 18 17 12 68
Női Serdülő 22 21 24 22 89

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: CZIRKOS 36, EVELLEI 23/3, Nagy 10, ROMPOS 6, Marosvölgyi 6, Csocsán 2, Mahmoud 2, Bobvos 2, Henglár 2, Kronavetter, Csicsvári, Sterbenz

1. félidő

A selejtezőben már találkoztunk a Ricsilla csapatával, ott saját hibánkból egy kétszeres hosszabbításban tudtunk nyerni. Most hiányzott ellenfelünk legponterősebb játékosa neki innen is jobbulást kívánunk!

A mérkőzés esélyesei hazai pályán így egyértelműen mi voltunk, de ezt nem tudtuk megmutatni a pályán. Ellenfelünk 7-es számú játékosa egymaga tartotta meccsben a csapatát. Nem tudtunk vele mit kezdeni, így egy pontos előnnyel vártuk a folytatást.

Bíztam benne, hogy majd a második ötösünk ellép, de védekezésben annyi pontot kaptunk, hogy a Ricsillások végig a sarkunkban jártak.

2. félidő

Aggodalomra nem volt okunk, de változtatnunk sok mindenen kellett. Sajnos védekezésben továbbra se tudtuk azt csinálni, amit látni szeretnénk, egyedül az agresszivitásunkat dicsérhetjük.
A pontszerzéssel nem volt gondunk továbbra sem, és eleinte 10 ponttal elléptünk. Ellenfelünk ennél közelebb már nem tudott jönni és utána 20 ponttal is eltudtunk lépni. A végén több tetszetős támadásunk is volt, ezekre kell majd építenünk.

Összegzés

Nehezen kezdtük a mérkőzést de a végére fel tudtuk őrölni az ellenfelünket. Az elején rengeteg elkerülhető faultot ütöttünk így büntetőkkel meccsben tartottuk őket. (37 büntetőt dobtak míg mi 16-ot). Támadásainkon sokat kell javítani-csiszolni, ezen sokat fogunk dolgozni a most következő időszakban.
Hosszú hét van mögöttünk, minden nap készültünk valamivel, összességében jól zártuk a napot. Két hét múlva utazunk Bajára ahol szeretnénk visszavágni az itthoni vereségért, most egy kis pihenő jön, utána készülünk gőzerővel tovább. Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!