Fiú U10: Értékes, jó meccseket játszottak a Minik

Szokás szerint elosztottuk a játékperceket a Kenguru Kupa VI. fordulójában is, külön kerettel készültünk a két mérkőzésre. Más kérdés, hogy betegségek miatt Győre és Kozák duplázott, mind a két meccsen szerephez jutott.

Jól játszottunk az első találkozón, kifejezetten élvezetes, küzdelmes jó mérkőzés volt egy hasonlóan erős csapattal szemben. Sutyinszki igazi vezéregyéniség volt, hatalmasat küzdött nagy tartást adott csapatunknak, amely aztán a negyedik negyedben nyeregben is volt, de szerencsétlenül alakult a meccs vége, így kiénekelték a sajtot a szánkból. Az addig remekül teljesítő Digruber sérülés miatt kiválni kényszerült a végjátékra, így az ellenfél dobta az utolsó, győzelmet jelentő kosarat.

A második mérkőzés nehezen indult, két negyednek kellett eltelnie, mire – a különböző iskolai előkészítőkből érkező, – játékosaink között összhang alakult ki. A második félidőben sokkal gördülékenyebben játszottunk, szép támadásokat vezettünk, beindult a szekér. A már második meccsüket játszó budafokiak elfáradtak jóval frissebb csapatunk ellen, és ez is közrejátszott abban, hogy viszonylag nagy különbség alakult ki a végére.

Gulyás előtt le a kalappal, óriási mezőnymunkát végzett, bizonyította, hogy nem feltétlenül kell valakinek sok pontot dobnia ahhoz, hogy nagyon sokat tegyen hozzá a csapat teljesítményéhez! Az első meccses Fülöp nagyon jó benyomást keltett, valamint Kozák és Mózes is kevés hibával, kiemelkedően játszott. A nap – értsd: mind a két meccs, – MVP-je egyértelműen Győre volt, aki mind a védő-, mind a támadóoldalon profi teljesítményt nyújtott! Hatalmas gratuláció neki, ez egy nagyon komoly szint, ahová most eljutott!

 

Első mérkőzés

KLKS Angoltagozatos – Kaszás Minik 38-37  ( 11-11, 10-8, B:5-6, 8-4, 4-8 )

DIGRUBER 7 GYŐRE 9 , Juhász, Korfanti 3, Kovács 1, Kozák 2, NEMES 8, Orbán 3, SUTYINSZKI 1, Szőke 3

 

Második mérkőzés

Kaszás Mink – KLKS Benkő 48-29 (10-8, 4-6, B: 6-4, 14-2, 14-9)

Demeter 2, Diera, FÜLÖP 3, Gacsályi 4, GYŐRE 15, Györke 1, GULYÁS, Jankovits 1, KOZÁK 7, Lakatos-Zavada 2, MÓZES 6, Onczay 7


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00