Fiú U10: Ismét 1 győzelem, 1 vereség

Változatlanul az N csoportban léptünk pályára szombat délután, ahol ezúttal a vereségből tudtunk többet tanulni. Első meccsünkön a BLF Pandák csapata betegség miatt nem tudta teljesíteni a hivatalosan elvárt csapat létszámot, így a hivatalos végeredmény 2 : 0 lett nekünk. A mérkőzésen ettől függetlenül az elmúlt időszakban tanultakat igyekeztük megmutatni, helyenként kifejezetten szép indítás szervezéssel. Kornél személyében, volt aki most lépett először pályára az MKOSZ versenyrendszerben, ezúton is gratulálok a teljesítményéhez. 

Második mérkőzésünk a MAFC Bikszádi csapata ellen 20 pontos vereséggel végződött. A mérkőzésen a korosztályos alapelveket betartva, igyekeztem annak megfelelően cserélni, hogy akik már járhatnak az idősebbekhez edzeni, ők ugyanabban a negyedben játszhassanak. Ennek eredménye egy kiegyenlített harmadik negyed volt, mindez rendezett játékképpel. Az előkészítőinkben pallérozódó játékosaimnak nagy falat volt a Mafc csapata, de a hozzáállásukkal maximálisan elégedett voltam.

 

Forduló helyszíne és eredményei:

2024. január 20. szombat Lázár Ervin általános iskola

Kaszás Mini – BLF Pandák 2 : 0

MAFC Bikszádi – Kaszás Mini 49 : 29 ( 14-6,15-12, [4:7], 9-8,11-3 )

SCHLETTER 7, DORKA 4, ONDRISEK 3, Szedlár 3, Kozák 3, Wiesner 3, Szalay 2, Horváth 2, Andrási 1, Egyed 1, Kiss-Kónya, Savic


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00