Fiú U12: Hasznos torna, jó ellenfelekkel!

Január második hétvégéjén két, a régiójában meghatározó csapat látogatott el hozzánk a Kaszások csarnokban, hogy egy felkészülési torna keretein belül összemérhessük a tudásunkat. Számunkra a karácsonyi szünet alatt visszafogott tempóban zajlottak az edzések, és csak a múlt héten kezdett vissza állni a megszokott rend, így mindenképpen fontos volt, hogy hamar visszatérjünk a megfelelő verseny állapotba.

Az Alba ellen kezdtünk, az eddigitől eltérő felállásban. Sikerült jó ritmusban támadnunk és hamar védekezésben is mindenki beállt a sorba, így hamar nagy különbségű előnyre tettünk szert. A második negyedünkben már volt némi megilletődöttség, de időkérést követően egyre határozottabbak lettek Petyáék. A játék képe a második félidőre sem változott, így közel 30 pontos különbség alakult ki a végére.

A Kecskemét szoros mérkőzésen aratott győzelmet a fehérvári srácok ellen, így következett a torna döntője. Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést főleg Bertin és Bence kosaraival és hamar 2 számjegyű különbséget tudtunk kialakítani. A második negyedben úgy érzem vissza vettünk a tempóból és védekezésben a közelében sem voltunk annak, amit tudunk produkálni. Rengetegszer nem értünk vissza, figyelmetlenek voltunk, elmaradt a segítés, támadásban pedig rengeteg helyzetünk maradt ki. A második félidőben tovább folytatódott a rossz szériánk, a Kecskemét pedig egyre jobban felpörgött és szép lassan átvette a vezetést, amelyet az utolsó negyedre tovább tudott növelni, így végül egy győzelemmel és egy vereséggel zártuk a tornát..

Nagyon hasznos volt számunkra a hétvége. Két jó csapat ellen játszhattunk, így láthattuk, hogy ezen a szinten mi az amiben fejlődnünk kell, a de a legfontosabb hogy ismét magas sebességen kosárlabdáztunk!

Reméljük idén még találkozunk mint két csapattal, akiknek köszönjük, hogy elfogadták a meghívásunkat J

2023.01.15. vasárnap

Alba Fehérvár Cápák – Óbudai Kaszások U12 37 – 58

Kecskeméti KA – Alba Fehérvár Cápák 45 – 43

Óbudai Kaszások U12 – Kecskeméti KA 48 – 60


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00