Fiú U12/B: Két könnyed mérkőzés

Két fiatallal kiegészülve vágtunk neki a 7. fordulónak a ’’ B’’ kerettel, ahol a 2012-es Kaszás srácok és az Újpest lány csapata várt ránk. Legutóbbi alkalommal egy szintén fiatalabb csapat ellen kaptunk ki, ahol a teljes küzdés hiányzott, így volt mit javítani a fiúknak.

Látszódott, hogy fizikai fölényünk bőven lesz az első meccsen, szerettem volna, ha gyakoroljunk az edzésen kérteket. Jól kezdtünk, és rutinosabb csapatként sok labdát szereztünk amiből kosaraink is voltak, azonban a negyed második felére lelassultunk és a pontok is elmaradtak már.  A második negyedben Méhes Geri fiatalként vállalt főszerepet, illetve Ollai Peti tudott előlépni pontgyárosként.  A második félidőre sem változott sokat a játék képe, fizikai fölényünknek köszönhetően sok kosarat szereztünk palánk alatt, főleg Köcse Kornél vezetésével  (12 pont). Ellenfelünknek gratulálok, mert többször szépen állították meg a támadásainkat és volt, olyan is hogy könnyedén átjátszottak minket.

A második meccsünk volt igazán  jó erőmérő nekünk, mivel a lányok fizikálisan hasonló szinten voltka mint mi. Főleg Richter Peti és Vili kosaraival tudtuk tartani kevés előnyünket az első negyedben, de itt már rengeteg hiba volt a játékunkban és sokszor rossz döntéseket hoztunk. A második negyedet Keve kosara nyitotta a meg, majd ismét Zümi és Petya voltak a fő pontfelelősek, így magabiztos előnnyel fordultunk. A második félidőben már lendületesebben kezdtünk és védekezésben is határozottabbak voltunk, így folyamatosan nőtt az előnyünk és végül 56- 27-re sikerült nyernünk.

Két győzelmünkkel ismét erősebb csapatok ellen játszhatunk majd, így igazán megnézhetjük, hogy mennyit tudtunk fejlődni a legutóbbi alkalom óta. Összeségében koncentráltabbak voltunk, de sokat segített Zümi vendégjátéka aki mind két meccsen a legjobb dobónk volt! Ellenfelinknek gratulálok a meccsekhez, de a srácoknak is  két győzelemhez.

A szülőknek köszönjük a támogatást és a szurkolást!

2023 március 25. 15:50 – Lázár Ervin Általános Iskola

Óbudai Kaszások Boys – Óbudai Kaszások/ B 18 – 58 ( 5-15,4-17, b:5-3, 2-14, 2-9)

Kaszások: KÖCSE K 12,  MÉHES G 10, OLLAI P 10, Gábor B 4, RICHTER P 9, Csizmazia K 6,  Kovács A 3, Grósz M 2, Zöllner K 2, Orosz P, Tóth- Czirfusz V

2023 március 25. 17:10 – Lázár Ervin Általános Iskola

Óbudai Kaszások/ B – Újpest MT/ B 56 – 27 (12-11, 13-2, b:4- 3, 8-5, 19-6)   

Kaszások: Köcse 2,  MÉHES G 9, OLLAI P 9, Gábor B 4, RICHTER P 8, Csizmazia K 3,  Kovács A 5, Grósz M 5, Zöllner K 5, Orosz P 6, Tóth- Czirfusz V 4


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00