Fiú U16: Nem érdemeltünk győzelmet…

Helyszín: Constantinum Sportcentrum

Játékvezetők: Kónya Levente, Burján Bianka

Nézők száma: 51

Mérkőzés időpontja: 2022-12-04 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Félegyházi Térségi Sportiskola 27 19 14 22 82
Óbudai Kaszások U16 9 21 13 21 64

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: HORVÁTH 18/6, Krajcsi 6/3, Rónai 5/3, Lugossy 3, Hidvégi 9.
Cs: Jarkas 4, Daróczi 0, HERCZEG 13/9, Ruga 3/3, Demeter 1, Léczfalvi 2.

1. félidő

A csapat történelmének legrosszabb kezdését sikerült bemutatnunk. Borzasztó volt. Van olyan, hogy semmi sem sikerül és akad olyan is, hogy ez párosul azzal, hogy az ellenfélnek még a bab is hús. Nagyon ritkán, de ez benne van. Ami miatt mégis nagyon fájó volt mindez, az a hozzáállásunk volt. Rendben van, hogy megleptek minket a mindenre elszánt hazaiak, de lassúak, álmosak és hitetlenek voltunk. Ebből bizony tanulnunk kell, mert ezen, pontosabban az első 5 percen elment az egész meccs. Hiába javultunk fel és pörögtünk bele a meccsbe, csak egált tudtunk játszani az első félidő folytatásában.

2. félidő

Fogadkoztunk és valóban igyekztek is a srácok, de ez egyszerűen nem a mi napunk volt. Egyedül HERCZEG volt képes extrát hozni, de ez sajnos nem volt elég. Volt, hogy 5 perc alatt 5 ponton tudtuk tartani ellenfelünket, de nem tudtunk dobni, csak négyet. Hiába tettünk meg mindent, egyszerűen egálnál többre nem voltunk képesek. A Félegyháza olyan flow-ba került a meccs elején, hogy bár párszor 1-2 percre meg tudtuk őket akasztani, ezen a napon verhetetlenek voltak. Gratulálunk nekik a győzelmükhöz!

Összegzés

Ezt is tanulnunk kell… A Félegyháza oroszlánként küzdött és hazai pályán elképesztő hangulatot teremtett a közönségük. Nagyon agresszíven és nagy sebességgel kezdtek, mindezt tetézte, hogy amit eldobtak, az beesett. Fájó ez a vereség, de tényleg nem akart semmi sem sikerülni. Persze voltak hiányzók és meccs közbeni sérülés is, de hittünk benne, hogy még így is sikerülhet… Nincs idő búslakodni, sőt! Fontos és nehéz meccsek jönnek, ahol megvan a lehetőségünk, hogy kijavítsuk ezt a botlásunkat. Nem lógathatjuk az orrunkat és nem fogjuk! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00