Fiú U16/B: Győzelemmel felérő vereség?

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Kruk Melinda, Tóth Kitti

Nézők száma: 22

Mérkőzés időpontja: 2023-01-15 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Bikák U16/A 12 19 3 16 50
Óbudai Kaszások U16 12 14 9 6 41

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Mihályi 3/3, Lovas 3, TÓTH 8, DARÓCZI 7, Léczfalvi 5.
Cs: Raj 1, Fehér 1, PAÁR 4, Demeter 4, Grósz 3/3, Zádor 2.

1. félidő

Még a szezon elején játszottunk a Bikákkal és az ott tapasztaltakat átbeszéltük a csapattal. Főleg a védekezésről esett szó és az első negyed döntetlenje után, csak annyi dolgunk volt, hogy azt kérjük a srácoktól, hogy csak így tovább. Bár a második 10 percet 5 ponttal elvesztettük, egyáltalán nem volt okunk lógatni az orrunk. Mind a 11 játékosunkat megforgattuk, főleg ennek fényében rendkívül értékes és eredményes első félidőnek értékeltük a meccs első felét. Jó érzés volt, hogy a szünetben arról beszélhettünk, hogy ezt a mérkőzést bizony még meg is lehet nyerni!

2. félidő

A folytatás még jobban sikerült! A harmadik negyedet 6 ponttal nyertük meg, így 1 pontos vezetéssel kanyarodhattunk a célegyenesre. Sajnos nem tudtuk 4 negyedre szintet tartani a teljesítményünket és az sem segített, hogy a vendégek agresszívebben védekeztek a hajrára fordulva. Az egész meccsen kevés kosár született, de még így is nagyon kevésnek bizonyult a záró negyedben dobott 6 pontunk. Azt gondolom, hogy összességében ez döntött, egyszerűen semmi sem ment be a végén. Kicsit olyan volt, mintha elfáradtunk volna, ami annak fényében lenne furcsa, hogy tényleg megforgattuk mind a 11 nevezett játékosunkat.

Összegzés

Az előzetes eredmények és az összeállított keretünk alapján az volt a célunk, hogy tisztességgel helytálljunk és megfelelő hozzáállással, valamint a védekezésben megbeszéltek végrehajtásával játszunk egy hasznos mérkőzést. A srácok szinte teljes egészében megcsinálták azt, amit megbeszéltünk, így egy kifejezetten jó mérkőzés kerekedett ebből a találkozóból. Gratulálunk a vendégeknek, de örülünk, hogy meg tudtuk szorongatni a Bikákat. Köszönjük szépen a szurkolást! Várjuk az új sorsolást és a további küzdelmeket! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00