Fiú U16/B: Szép volt, Srácok!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Kovács Róbert Márió, Tóth Olivér

Nézők száma: 27

Mérkőzés időpontja: 2022-11-26 12:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
TFSE 12 13 2 7 34
Óbudai Kaszások U16 22 21 18 14 75

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: HALÁSZ 4, HERCZEG 8/3, JARKAS 13/6, DEMETER 10, LÉCZFALVI 8.
Cs: KARDOS 18/6, DARÓCZI 6, Paár, Grósz 4, LOVAS 2, Fehér 2, Fazekas.

1. félidő

Nagyon tetszett, ahogyan elkezdtük a mérkőzést. Hajtottuk az ellenfelünket védekezésben, megfelelő nyomást tudtunk helyezni a labdásra, aminek meg is lett az eredménye. Sok szerzett labdánk volt, amiből könnyű kosarakat tudtunk dobni, de felállt védelem ellen is szép helyzeteket dolgoztunk ki. Jó volt látni, hogy amikor elkezdtük forgatni a csapatot, a friss emberek is jól szálltak be a mérkőzésbe és tovább tudtuk növelni az előnyünket.

2. félidő

Megnyugtató, 18 pontos vezetéssel folytatódott a mérkőzés. Bár az előnyünk meggyőző volt, nem vehettünk vissza a tempóból. Főleg védekezésben kellett, hogy élesek maradjunk. Szerencsére nem kellett hajtani a srácokat, nagyon szépen, megfelelő hozzáállással dolgoztak! A harmadik negyedben mindössze 2 pontot kaptunk, amivel a meccsel kapcsolatos összes fontos kérdés el is dőlt. A végére sem engedtünk ki, így minden negyedet megnyerve, szépen zártuk le a találkozót.

Összegzés

Nehéz meccsre számítottunk, de végre azt kaptuk a csapattól, amit szeretnénk látni. Kemények voltunk és harcosak. Az első percektől irányítani tudtuk a mérkőzést annak köszönhetően, hogy megvolt a jó védekezésünk. Minden negyedet sikerült megnyernünk, a vége meglepően sima lett. Jó alap lehet ez a soron következő meccsekhez, de még csak most jönnek a keményebb megmérettetések. Gratulálok a srácoknak, csak így tovább! Köszönjük szépen a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00