Fiú U18: Az első idegenben!

Helyszín: Őrmezei Általános Iskola (Menyecske utca 2.)

Játékvezetők: GOMBOS MÁRK BÁLINT, KOVÁCS ISTVÁN

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2023-02-04 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 h1 Végeredmény
MAFC 18 11 14 7 5 55
Óbudai Kaszások U18 13 19 11 7 11 61

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: BALOGH 16, Antal 9, Dulic, Kocsis, KOLOZSVÁRI 17/6
Cs.: SIPOS 12/6, Frenkel 5, Michel 2, Beke, Pusztai, Forró

1. félidő

Elkezdődött az Országos Fiú Junior Bajnokság keresztjátéka, egy hónapos pihenő után vártuk a folytatást, kemény munkával telt az elmúlt időszak, szerettünk volna jó teljesítménnyel kezdeni.
Az első negyedben kissé megilletődve kezdtünk, a megbeszéltekből keveset valósítottunk meg sajnos, viszont próbáltunk végig fizikálisan játszani, ennek köszönhetően minimális hátrányból fordultunk a következő negyedre.
A második etap jól indult számunkra, védekezésünk az előző negyedben sem lazított, viszont ebben a periódusban még eggyel szigorúbb lett, és támadásaink is erre alapozva megélénkültek, sikerült fordítanunk, a félidőre már előnyben vonulhattunk.

2. félidő

A harmadik negyedben az egész mérkőzésre jellemző küzdelem dominált, apróbb pontatlanságok miatt nehezebben tudtunk támadásokat vezetni azonban sikerült komoly védő munkát az asztalra tennünk, ennek köszönhetően fej-fej mellől vártuk a záró felvonást.
A negyedik negyedben inkább csata dúlt, mint kosárlabda, ami miatt dicséret illeti a csapatot az a 7 kapott pont, nem kis munka volt benne. Sajnos a túloldalon mi is hasonlóan szenvedtünk, így döntés hiányában, hosszabbításra került sor.
Az extra felvonást jobban kezdtük, 4-0-ás futást repesztettünk, igaz ezt 3 perc alatt, az utolsó percben még volt 3 pont is a két csapat között, azonban higgadt büntetőzéssel, és még egy jó védekezéssel megszereztük a győzelmet.

Összegzés

Hatalmas gratuláció jár a csapatnak, nagyon kemény mérkőzésen sikerült megszereznünk az első idegenbeli győzelmünket, komoly munka volt ma a pályán, de igyekszünk már ráfokuszálni a következő megmérettetésre! Köszönjük a kísérő szülők bíztatását!

Hasonló tartalmak

 • U12 Fiú
 • A játék képe alapján abszolút elégedett vagyok a csapattal, jó mentalitásban és önzetlenül kosaraztunk. Az első félidős téglagyárért kár, de örültem neki, hogy a második félidpre tudtunk javítani…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 11:45

 • Gratulálok ellenfelünk a győzelemhez, a srácaimnak pedig az ezüstéremhez. Igazából 1 mérkőzésen múlott az arany sorsa, ha előre az ember tudja a bajnokság kiírását lehet máshogy áll ott…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-26 Kezdés: 14:00

 • Jó csapat ellen nyertünk, büszkék lehetnek a srácok magukra. Érződik a fejekben és testekben a fáradtság, így még inkább dicséret ez a mérkőzés! A Szülőknek köszönet a szurkolást…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-24 Kezdés: 18:45

 • Hosszú, és minden tekintetben rengeteg energiát igénylő szezonon vagyunk túl. Nagyon sok mérkőzést játszottunk. Az előző években és év elején még hiányzott a játékrutin, most azonban kellően sok…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 10:00