Fiú U18: Második negyedünk a meccsbe került

Helyszín: Rózsakerti D. I. Református Gimnázium

Játékvezetők: HERVAY TIBOR, SZŐKE ATTILA (LÁSZLÓ ZSOLT KÁROLY)

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-11-26 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budafok 17 26 11 17 71
Óbudai Kaszások U18 15 12 16 13 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: BALOGH 4, Szabados 10/3, Frenkel 4, Antal 3, Kocsis 1
Cs.: KISS 2, Kolozsvári 12/3, Dulic 3/3, Sipos 4/3, Korompay 9/6, Michel 4

1. félidő

Nehéz sorozatban vagyunk, igyekszünk munkával, és folyamatos fejlődéssel kompenzálni hiányzóinkat. Ezekkel az adottságokkal utaztunk Budafokra, ahol igyekeztünk tudásunk legjavát adva dolgozni, és kiharcolni a győzelmet.
Az első negyedben kiegyenlített játék zajlott, hajszálnyi előnyök alakultak ki csupán mind a két oldalon. Ami számunkra nagyobb fejfájást okozott az védekezésünk hullámzása volt, valamint Michel kiválása alig 8 perc játék után. Ezek ellenére tudtuk tartani magunkat.
Második negyedben sajnos egy ismerős forgatókönyv jött elő, teljesen ritmust vesztettünk, ellenfelünk itt kialakította a mérkőzés végi különbséget, ebben a periódusban nem volt válaszunk hátul ellenfelünk játékára, valamint elöl is megtorpantunk.

2. félidő

A harmadik negyedben egy egyre jellemzőbb dolog történt, elkezdtünk felállni a padlóról, kemény, következetes védekezéssel, és pontos támadásokkal mérkőzésbe hoztuk magunkat. Drasztikusan javultunk, ez pedig hatalmas dolog, mivel nem is olyan rég még küzdöttünk ezzel, azonban a napi beletett energia szépen kezd visszaköszönni.
Negyedik felvonásban maradt a relatíve kiegyenlített játék, a negyed vége felé a fáradtság azonban kijött, az üldöző harc hatása elkezdett érződni a lábakon.

Összegzés

Dolgoznunk kell a második negyeden, illetve újra egészségessé kell válnia csapatnak. Nagyon pozitív a második félidőben tapasztalható akarat, amivel kimegyünk, erre építünk.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00