Fiú U18: Második negyedünk a meccsbe került

Helyszín: Rózsakerti D. I. Református Gimnázium

Játékvezetők: HERVAY TIBOR, SZŐKE ATTILA (LÁSZLÓ ZSOLT KÁROLY)

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-11-26 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budafok 17 26 11 17 71
Óbudai Kaszások U18 15 12 16 13 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: BALOGH 4, Szabados 10/3, Frenkel 4, Antal 3, Kocsis 1
Cs.: KISS 2, Kolozsvári 12/3, Dulic 3/3, Sipos 4/3, Korompay 9/6, Michel 4

1. félidő

Nehéz sorozatban vagyunk, igyekszünk munkával, és folyamatos fejlődéssel kompenzálni hiányzóinkat. Ezekkel az adottságokkal utaztunk Budafokra, ahol igyekeztünk tudásunk legjavát adva dolgozni, és kiharcolni a győzelmet.
Az első negyedben kiegyenlített játék zajlott, hajszálnyi előnyök alakultak ki csupán mind a két oldalon. Ami számunkra nagyobb fejfájást okozott az védekezésünk hullámzása volt, valamint Michel kiválása alig 8 perc játék után. Ezek ellenére tudtuk tartani magunkat.
Második negyedben sajnos egy ismerős forgatókönyv jött elő, teljesen ritmust vesztettünk, ellenfelünk itt kialakította a mérkőzés végi különbséget, ebben a periódusban nem volt válaszunk hátul ellenfelünk játékára, valamint elöl is megtorpantunk.

2. félidő

A harmadik negyedben egy egyre jellemzőbb dolog történt, elkezdtünk felállni a padlóról, kemény, következetes védekezéssel, és pontos támadásokkal mérkőzésbe hoztuk magunkat. Drasztikusan javultunk, ez pedig hatalmas dolog, mivel nem is olyan rég még küzdöttünk ezzel, azonban a napi beletett energia szépen kezd visszaköszönni.
Negyedik felvonásban maradt a relatíve kiegyenlített játék, a negyed vége felé a fáradtság azonban kijött, az üldöző harc hatása elkezdett érződni a lábakon.

Összegzés

Dolgoznunk kell a második negyeden, illetve újra egészségessé kell válnia csapatnak. Nagyon pozitív a második félidőben tapasztalható akarat, amivel kimegyünk, erre építünk.

Hasonló tartalmak

  • Egy 4 csapatos Basket Girls tornára kaptunk meghívást, ami nagyon jó gyakorlási és tapasztalat szerzési lehetőségnek bizonyult a következő kenguru fordulóig.

    Pár nappal a torna előtt lemondta a programot a pécsi csapat, majd alap embereink közül hárman betegek lettek. Fiatalokkal egészítettük ki a csapatot, mert lemondani nem…

  • Előzetesen számítani lehetett arra, hogy a DEAC ellen egy újabb izgalmas – megjósolhatatlan végkimenetelű mérkőzés vár ránk, de a hazai pálya inkább a debreceniek esélyét növelte. Ennek megfelelően kezdődött az összecsapás és a hazai csapat magabiztosan, lendületesen és agresszívan kezdett. Eltelt egy kis idő, mire felvettük a…

  • U12 Fiú
  • Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, igaz versenysport szempontból sok értelme nem volt az összecsapásnak, de gyakorlásnak és önbizalomszerzésnek hasznos volt, illetve örültem, hogy a srácok végig komolyan vették…

    Bajnokság: U12 Budapesti Régió

    Időpont: 2024-03-24 Kezdés: 16:00