Fiú U18: Második negyedünk a meccsbe került

Helyszín: Rózsakerti D. I. Református Gimnázium

Játékvezetők: HERVAY TIBOR, SZŐKE ATTILA (LÁSZLÓ ZSOLT KÁROLY)

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-11-26 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budafok 17 26 11 17 71
Óbudai Kaszások U18 15 12 16 13 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: BALOGH 4, Szabados 10/3, Frenkel 4, Antal 3, Kocsis 1
Cs.: KISS 2, Kolozsvári 12/3, Dulic 3/3, Sipos 4/3, Korompay 9/6, Michel 4

1. félidő

Nehéz sorozatban vagyunk, igyekszünk munkával, és folyamatos fejlődéssel kompenzálni hiányzóinkat. Ezekkel az adottságokkal utaztunk Budafokra, ahol igyekeztünk tudásunk legjavát adva dolgozni, és kiharcolni a győzelmet.
Az első negyedben kiegyenlített játék zajlott, hajszálnyi előnyök alakultak ki csupán mind a két oldalon. Ami számunkra nagyobb fejfájást okozott az védekezésünk hullámzása volt, valamint Michel kiválása alig 8 perc játék után. Ezek ellenére tudtuk tartani magunkat.
Második negyedben sajnos egy ismerős forgatókönyv jött elő, teljesen ritmust vesztettünk, ellenfelünk itt kialakította a mérkőzés végi különbséget, ebben a periódusban nem volt válaszunk hátul ellenfelünk játékára, valamint elöl is megtorpantunk.

2. félidő

A harmadik negyedben egy egyre jellemzőbb dolog történt, elkezdtünk felállni a padlóról, kemény, következetes védekezéssel, és pontos támadásokkal mérkőzésbe hoztuk magunkat. Drasztikusan javultunk, ez pedig hatalmas dolog, mivel nem is olyan rég még küzdöttünk ezzel, azonban a napi beletett energia szépen kezd visszaköszönni.
Negyedik felvonásban maradt a relatíve kiegyenlített játék, a negyed vége felé a fáradtság azonban kijött, az üldöző harc hatása elkezdett érződni a lábakon.

Összegzés

Dolgoznunk kell a második negyeden, illetve újra egészségessé kell válnia csapatnak. Nagyon pozitív a második félidőben tapasztalható akarat, amivel kimegyünk, erre építünk.

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!