Fiú U18/B: Hullámokon

Helyszín: Budai Sport Központ

Játékvezetők: SANCILIO ALEXIS , BOROS DÁNIEL

Nézők száma: 15

Mérkőzés időpontja: 2022-12-09 19:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Bikák 24 13 18 25 80
Óbudai Kaszások U18 15 5 19 26 65

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: FRENKEL 24/6, BALOGH 23, Kiss 5/3, Lontay 3, Beke
Cs.: Jarkas 3/3, Pusztai 1, Lakatos, Michel 6

1. félidő

A B csapat újabb erő felmérőre érkezett, ellenfelünk veretlenül fogadott minket, nehéz mérkőzésre számítottunk, ebben nem is kellett csalódnunk.
Az első játék részben hamar sok faultot gyűjtöttünk, nem nagyon tudtunk magunknak ritmust építeni egyik oldalán sem a pályának. Ellenfelünk pedig ezt kihasználva, 9 pontos előnyre tett szert.
Második negyedünkben védekezésünk szigorodott, azonba támadásaink pontatlanok, kapkodóak, és céltalanok lettek, így csak lassítani tudtuk ellenfelünket, megállítani nem.

2. félidő

A harmadik negyedben kiegyenlített lett a játék, több futás is alakult ebben a játékrészben. Fizikális játék zajlott, sok ütközéssel, ami mind két csapatot komolyan terhelte, sajnos a nagy iram és a kevés levegő rengeteg hibát hozott, azonban támadásaink feljavultak, többször is meg tudtuk közelíteni ellenfelünket.
Negyedik negyedben folytatódott a fizikális párharc, a negyed derekán egész közel tudtunk férkőzni, 5 pontos különbségre jöttünk be, itt viszont már két játékos is kipontozódott, a megcsappanó rotáció pedig éreztette hatását, utolsó rohamunkat a fordításért fáradtságunk törte meg.

Összegzés

Nehéz mérkőzés volt, lassan alkalmazkodtunk a körülményekhez, fejben leginkább. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy az itt megszerzett tudást később kamatoztatni tudjuk!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00