Fontos győzelem

Helyszín: Szekszárd, PTE-KPVK (7000 Szekszárd, Rákóczi utca

Játékvezetők: Propszt Amanda, Kovács Kincső

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-02-06 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Szolnoki Sportcentrum/A 14 16 10 5 45
Óbudai Kaszások U14 Leány 18 6 20 33 77

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

BABAY-BOGNÁR 50/6, KRAJCSOVICH 17, Reizmüller, Csősz, Csóli,
Cs: Horváth Anna 6, Udvardi-Lakos, Réthy, Szabó, Nádasdy 4,

1. félidő

Az első negyedben nagyon langyosan védekeztünk, ezáltal támadásban sem találtuk a ritmust. Csak 4 pontos előnyt sikerült kiharcolnunk. A második negyedben ugyan sok pontot nem kaptunk, de támadásban egyáltalán nem voltunk agresszívak, a szerzett 6 pont nagyon karcsú. Ellenfelünk várhatta előnyből a folytatást.

2. félidő

A harmadik negyedben az éppen aktuális lejobb 5-öst tettük a pályára, de elmaradt a jó védekezés, ezért nem tudtunk nagyobb előnyt kiharcolni. A negyed végén rendeztük a gondolatokat a védekezés fogalmáról. A negyedik negyedben már az elvárt tűzzel és akarással léptünk újra a parkettre és ennek meg is lett az eredménye. Szép védekezéseket felszabadult támadások követtek, így nem volt kétség, hogy ki nyeri meg a mérkőzést.

Összegzés

Ez a mérkőzés arról döntött, hogy melyik csapat megy tovább a főtábla selejtező második fordulójába. Az előzetes eredmények és mérkőzések alapján a papírforma mellettünk szólt. Sajnálom, hogy csak a negyedik negyedben döntöttük el a találkozó kimenetelé, addig nem azon a hőfokon égtek a lányok. De pozitívum, hogy a „fejmosást” követően ki tudták hozni magukból a maximumot, és végül sima győzelmet arattunk.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00