Hosszabításos vereség a Zugló ellen.

Helyszín: Grosics Gyula Általános Iskola – 1119 Budapest, Bi

Játékvezetők: Nagy Joel, Marjai Réka

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-04-10 15:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 h1 Végeredmény
Zuglói Sasok 14 11 4 9 17 9 64
U12 Kaszás Boys 9 8 4 15 19 8 63

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

JÁNOSI G 9, Daróczi G 3, DALLOUL M 4, Sándor F 7, OLLAI P 15, ZENTAI P 13, PATAKI B 13, Berlinger M, Köcse K, Udvardi- L G , Grósz M , Dash N 2,

1. félidő

A Zugló Csapata ellen cél volt, hogy az első mérkőzés iramát próbáljuk meg tovább vinni amennyire csak lehetséges. Most picit lassabban kezdtünk, a szünet nem tett jót nekünk, a negyed feléig picit bátortalanok voltunk támadásban. 12-4 is volt az állás amikor a srácok elkezdtek visszakapaszkodni és végül 14-9-el zárni a negyedet, és tették ezt úgy, hogy 9 büntető kimaradt. A második 8 perc kiélezettebre sikerült Fülöp és Peti kosarai révén. Félidőben 4-4 kosár hullott be, így 29 – 21-el fordultunk.

2. félidő

A harmadik negyed elején felváltva érkeztek a kosarak mint két oldalt, majd sikerült Peti és Bubu vezetésével folyamatosan csökkentetni a különbséget és a negyed végére 2 pontra visszajönni. Szerencsére nem tört meg a lelkesedés a záró 6-os nál sem és Fülöp és Peti kosaraival az első percekben már a vezetést is át sikerült vennünk. Innentől igazi végjáték hangulat alakult ki, hol egyik- hol másik csapat vezetett, egyszer sikerült 5 ponttal is meglódulnunk, de ellenfelünk felzárkózott, majd egy kiélezett utolsó másodperces akcióból sikerült egyenlíteniük, így hosszabbításban folytatódott a mérkőzés. A két meccs sem vett ki a srácokból annyit, hogy ne tudtak volna hajtani a hosszabbítás végégig, és habár az utolsó másodpecekig vezettünk, végül nem sikerült behúzni a mérkőzést.

Összegzés

Nagyon büszkék vagyunk a srácokra. Mind akaratban, mind fegyelmezettségben felvették a versenyt az idősebbek ellen, ráadásul a játék képe is olyan volt amilyet elképzeltünk. Külön öröm, hogy vissza tudtunk kapaszkodni a második meccsen, legközelebb a győzelem is sikerülni fog.

Köszönjük a szülőnek a szurkolást és a támogatást!

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00