Hosszú idő után újra pályán

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Hőgerl Bence, Kutrik Andrea

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-05-15 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya/Darázslányok 21 13 4 14 5 57
Dűlői Kaszások U11 8 10 3 13 5 39

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Düllői Kaszások: Jánosi Gergő 13, Osztovits Imre 2, Paár Ákos 7, Fischer Dániel 6, Maurer Domonkos 5, Sándor Fülöp 2, Sussmann Bulcsú 2, Izsák Sólyom

1. félidő

Hosszú idő után újra pályára léphettünk a kenguru kupában. Hiányzott már mindenkinek az igazi meccs hangulat. Látszott a hosszú kihagyás ugyanis eléggé megszeppenve kezdtük el a mérkőzést. Nem tanúsítottunk ellenállást a lányokkal szemben, ők pedig átgázoltak rajtunk. A második negyedre lényegesen feljavult a teljesítményünk össze is kaptuk magunkat védekezésben is.

2. félidő

A második félidőben ismét jól tudtunk védekezni, kemények voltunk, támadásban ez pedig már nem mondható el. Sokszor kipörgött a labda a gyűrűből, de nem is mertünk sokszor palánkra törni, vagy nem jutottunk el odáig, mert kivették a kezünkből a labdát.

Összegzés

Minden kezdet nehéz, végre újra mérkőzést játszhattunk. Sikerült levetkőzni a kezdeti nehézségeket. Sok mindenben kell még javulnunk, de már így is óriásit léptünk előre. Sajnos a vírus helyzet miatt még mindig nem tudtunk teljes létszámmal kiállni, de büszke vagyok azokra akik részt vettek.

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00