Igazi csapatmunka volt, öröm volt nézni!

Helyszín: Tüske csarnok – 1. terem

Játékvezetők: Pál Roland, Fulai Bátor

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-05-05 11:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kőbányai Darázslányok 10 12 6 15 7 50
Békási Kaszások 17 8 6 12 11 54

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kobrák: BABAY-BOGNÁR KINGA: 13, MITYÓK NORBERT: 5, PAÁR GERGELY: 8, DARÓCZI BALÁZS: 4, Farkas Botond: 1, ZÁDOR NIMRÓD: 7, GRÓSZ ÁDÁM: 4, PÁLL CSABA: 7, Ács Péter: 4, Forgó Ambrus: 1, Dzsudzsák Alex: 0, Kurdoglu Ates: 0,

1. félidő

A második mérkőzésünket a Kőbányai Darázslányok ellen játszottuk. Velük még nem találkoztunk a bajnokságban. Folytattuk azt a lendületes játékot, amit az első mérkőzésen is csináltunk. Jól védekeztünk, és így könnyű kosarakat tudtunk szerezni. Okosan, higgadtan felálltunk támadásban, és így könnyen tudtunk 1-1-i. Felnéztünk a pályán és megláttuk, hogy kinek lehet, vagy kinek nem lehet passzolni. 17 pontot dobtunk az első negyedben. A második negyedben folytattuk, amit elkezdtünk. Védekezésben közel voltunk, nem engedtünk könnyű kosarakat az ellenfélnek. A félidő eredménye 25-22 a javunkra.

2. félidő

Érződött a srácokon, hogy kezdenek fáradni. Így elkezdtünk pontatlanul passzolni, és sokszor nem találtuk meg a saját emberünket. De még így is sok helyzetünk volt, amiket pontokra váltottunk.
Az utolsó negyedben rengeteg labdát sikerült szereznünk. A vége elég izgalmasra sikeredett, de a srácok higgadtak maradtak, és sikerült még egy kosarat szerezni, és így 54-50 re megnyertük a mérkőzést.

Összegzés

Öröm volt nézni ezt a mérkőzést. Igazi csapatként játszottak a srácok. Felnéztünk labdavezetés közben, megpasszoltuk, akik üresen voltak. A helyzeteket bedobtuk. Odafigyeltünk a lepattanókra végre!!! Támadásban, ha kellett, akkor nem siettünk, ha nem felálltunk megvártuk, hogy mindenki elfoglalja a helyét, és utána kezdtük meg a betörést. Külön dicséret jár mindenkinek a védekezés miatt. Ott voltunk lábbal, elé értünk, nem nyúlkáltunk feleslegesen. Besegítettünk, ha kellett. Igaz volt, hogy becsúszott egy két fault, de benne van a játékban. Ami a legfontosabb, hogy a srácok ma szívvel lélekkel küzdöttek a pályán. Odafigyeltek, és meg is lett az eredménye. Higgadtan tudtunk játszani, és nem kapkodtunk.
Gratulálok az egész csapatnak!!! IGAZI CSAPATMUNKA VOLT!

Szeretném megköszönni a szülőknek az egész éves szurkolást, bíztatást!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00