Így ki lehet kapni

Helyszín: Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Koncsag Csaba, Waigand Ágoston

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-20 11:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Vasas Amazonok 14 18 5 20 11 68
Békási Kaszások U11 14 2 8 8 12 44

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: CZIRKOS Á. 11 Vitéz 5, PAÁR Á. 13, Ollai 1, Szántó 5, Grósz M. 0, Daróczi G. 3, Kovács 3, Fülöp 3

1. félidő

Egy mérkőzésnyi pihenő után következet a második mérkőzésünk, a Vasas Amazonok ellen. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Sikerült szorosan védekeznünk, amikből labdákat tudtunk szerezni, és kosárral tudtuk befejezni. Ide-oda estek a kosarak az első negyedben, a végére 14-14-et mutatott a tábla. Második negyedben valamiért megtorpantunk, és nem találtuk az utat a gyűrűig. Védekezésben sokat hibáztunk, és könnyű kosarakat kaptunk. Eljutottunk a gyűrűig, de nem céloztunk pontosan, így ebben a negyedben csak két pontot szereztünk.

2. félidő

9-ből 8 büntetőt sikerült bedobnunk, ez már szuper, következőre meg lesz a 100%. Nem tudtok ott folytatni ahol az első negyedben abbahagytuk. Jöttek elő a hibák. Pontatlanság, lépéshibák, kimegyünk a pályáról, lassú támadás. Ezek jellemezték a 3. negyedet. Az utolsó játékrészben folytattuk a küzdést, mert abból ma ezen a mérkőzésen sem volt hiány. Dobtuk, kaptuk a kosarakat. A végére 24 pont lett a különbség.

Összegzés

Így ki lehet kapni. Nem búslakodunk, nem lógatjuk a fejünket, felemelt fejjel megyünk tovább. Sokat tanultunk ebből a mérkőzésből is. Voltak nagyon jó meglátásaink, helyzetfelismeréseink, és befejezéseink. Szívvel lélekkel védekeztünk, bár sokszor bealudtunk. A pontatlanság jött elő sokszor, ami miatt ennyi lett a vége amennyi. Ha ezeket az apró hibákat kitudjuk, és ki is fogjuk javítani, akkor szorosabbá tudjuk tenni a mérkőzést. Én úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jó mérkőzés volt, nem az eredmény számít. Hanem, hogy a srácok próbáltak mindent megtenni a csapatért. Büszke vagyok rájuk, megmutatták, hogy tudnak küzdeni, de én tudom, hogy van még bennük több is!
Készülünk tovább, és már nagyon várjuk a következő fordulót.
Mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt kívánok, és előre is nagyon Boldog Új évet!
HAJRÁ KASZÁSOK!!!

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00