IRÁNY A B DÖNTŐ!

U16 Leány

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont

Játékvezetők: Gaál István, Magyar Zoltán

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2022-04-10 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Török Flóris-Törekvés SE/A 9 8 8 21 46
Óbudai Kaszások U16 Leány 19 12 14 18 63

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

NAGY 6, BABAY-BOGNÁR 10, MAHMOUD 6, STERBENZ 12, KUNCZ 17,
Cs: CSOCSÁN 3/3, KERÉKGYÁRTÓ 2, KRONAVETTER 5, BENE 2, KOCSIS, HORVÁTH A.

1. félidő

A mérkőzés elején Linda, mint egy igazi csapatkapitány, vezérként lépett elő és az első 9 pontunkat szerezve a kezdeti izguláson átlendítette a csapatot. A védő oldalon Viki professzionális módon fogta ellenfelünk kiváló játékosát és esélyt sem adva neki a csapat minden tagja betartva a taktikai utasításokat gyönyörűen védekeztünk. Lepattanózásunk és az okos szervezett támadójátékunknak köszönhetően már az első negyedben 10 pontosra tudtuk növelni a két csapat közötti különbséget, ami összesítésben 17 pontnak felelt meg. A második negyedben bőven forgatva a csapatot tovább tudtunk növelni ezt a különbséget. Bonci, Kinga mellett Viki és Lili is szépen szorgoskodtak pontszerzésben.

2. félidő

A második félidőt védekezésben és támadásban is sajnos kicsit álmoskásan kezdtük. De egy időkérés után Noci, Fruzsi és Luca pontjainak köszönhetően ebben a negyedben is növelni tudtuk a különbséget és összességében a 8 kapott pont is a jó védekezést mutatja. A negyedik negyedben mindenki lehetőséget kapott, hogy pályára lépjen ebben a párharcban. Réka, Eszti és Nusi is harciasan játszottak. Végül magabiztosan, 24 pontos különbséggel jutottunk be a B döntőbe.

Összegzés

Rendkívül büszke vagyok a Lányokra, igazi CSAPATKÉNT értük el a kitűzött célunkat, amiért rengeteget dolgoztunk augusztus óta. Regionális Bajnokságból egy szinte fiatalokból álló csapattal sikerült mindezt megvalósítani. Még nincs vége az évnek, szeretnénk a Döntőben kiadni magunkból mindent és a lehető legjobb helyezést megszerezni. Gratulálok ellenfelünknek és sok sikert kívánok nekik a továbbiakban.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00