Izgalmas végjáték

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Boros Krisztina, Németh Fanni

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-20 11:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budafoki Békák 4 7 3 12 10 36
Dűlői Kaszások U11 8 7 1 13 5 34

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: Maurer Domi 2, OSZTOVITS Imre 19, Sándor Fülöp 2, Sussman Bulcsú, Balogh Konrád 1, VASALI Dénes 10

1. félidő

A dűlői srácok a pihenőt követőn Kokó és Dini vendégjátékával léptek pályára a Budafok ellen. Cél volt, hogy mindenki próbáljon minél többször bátran vállalkozni támadásra.
Jól sikerült kezdeni a meccset, Imi háromszor is eredményes volt, mellette Domi tudott még pontot szerezni és 8-4-re megnyerni a negyedet. A folytatásban Dini és Kokó vette át a vezérszerepet, de sajnos visszaestünk a pontgyártásban, majd a félidei büntetőkből csupán sikerült értékesíteni, míg ellenfelünk hatszor is eredményes tudott lenni.

2. félidő

A harmadik negyed pontzáport hozott mind két oldalon, nálunk továbbra is Imi és Dini felelt a kosarakért, majd következett egy izgalmas negyedik negyed, amely végén ellenfelünk utolsó másodpercekben dobott kosarával megnyerte a mérkőzést.

Összegzés

Jó gyakorló mecset játszottunk, gratulálok mindkét csapatnak a küzdéshez! Fülöp személyében újoncot is sikerült avatni, aki Bulcsúval együtt nagyon bátran játszotta végig a két meccset az idősebbek között  Remélhetőleg januárban már nagy létszámba tud a Dűlői gárda is megjelenni és hasonlóan jó meccseket tud majd játszani.
Kellemes pihenést minden gyereknek és szülőnek!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00