Izgalmas végjáték

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Boros Krisztina, Németh Fanni

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-20 11:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budafoki Békák 4 7 3 12 10 36
Dűlői Kaszások U11 8 7 1 13 5 34

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: Maurer Domi 2, OSZTOVITS Imre 19, Sándor Fülöp 2, Sussman Bulcsú, Balogh Konrád 1, VASALI Dénes 10

1. félidő

A dűlői srácok a pihenőt követőn Kokó és Dini vendégjátékával léptek pályára a Budafok ellen. Cél volt, hogy mindenki próbáljon minél többször bátran vállalkozni támadásra.
Jól sikerült kezdeni a meccset, Imi háromszor is eredményes volt, mellette Domi tudott még pontot szerezni és 8-4-re megnyerni a negyedet. A folytatásban Dini és Kokó vette át a vezérszerepet, de sajnos visszaestünk a pontgyártásban, majd a félidei büntetőkből csupán sikerült értékesíteni, míg ellenfelünk hatszor is eredményes tudott lenni.

2. félidő

A harmadik negyed pontzáport hozott mind két oldalon, nálunk továbbra is Imi és Dini felelt a kosarakért, majd következett egy izgalmas negyedik negyed, amely végén ellenfelünk utolsó másodpercekben dobott kosarával megnyerte a mérkőzést.

Összegzés

Jó gyakorló mecset játszottunk, gratulálok mindkét csapatnak a küzdéshez! Fülöp személyében újoncot is sikerült avatni, aki Bulcsúval együtt nagyon bátran játszotta végig a két meccset az idősebbek között  Remélhetőleg januárban már nagy létszámba tud a Dűlői gárda is megjelenni és hasonlóan jó meccseket tud majd játszani.
Kellemes pihenést minden gyereknek és szülőnek!
Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00