Javítottunk!

Helyszín: Tüske csarnok – 1. terem

Játékvezetők: Győri Ferenc, Boros Krisztina

Nézők száma: 25

Mérkőzés időpontja: 2018-11-24 11:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Józsefvárosi KC/A 4 2 5 4 6 21
Dűlői Kaszások 16 20 5 7 20 68

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: Starcz 3; Halász 0; Császár L. 3; NÉMETH 19; Krajcsovich 3; KÖRTVÉLYESSY 30; Császár M. 4; Kovács -; KONCZ -; Baracsi 2; Székely 4;

1. félidő

Volt mit kijavítanunk azt előző meccs után , reméltem, hogy a második összecsapásunkon ennek fényében fogunk felmenni a pályára a Józsefváros csapata ellen. Így is történt, nekiestünk ellenfelünknek és egy 16-4-es negyedet produkáltunk. A második negyed forgatókönyve hasonló volt, tovább pörögtünk és dobáltuk a könnyű ziccereket, ezzel a meccs érdemi részét el is döntve.

2. félidő

Újfent 5 büntetőt értékesítettünk, ezúttal Ádi, Lilla, Ati, Jázmin és Levi talált be. A második félidőben gyakorolni szerettem volna azokat a dolgokat, amik a gyengeségeink közé tartoznak. Ez az eredményjelzőn is meglátszott, visszaesett a pontgyártás, de próbáltuk megcsinálni a kért feladatokat, melyek még nyilván nem mentek hiba nélkül. A negyedik negyedben megint mindenki inkább a pontgyártásra koncentrált, jobban örültem volna, ha szervezettebben játszunk de, enélkül is könnyű ziccereink voltak, melyeket ezúttal egész jó százalékkal be is dobtunk.

Összegzés

Összességében jó kis meccset játszottunk. Jó, hogy pozitív élménnyel zárhattuk ezt az elég nehezen induló napot. Nyertünk, de nem ez a fontos, hanem hogy, látszott, hogy odafigyelve, lelkesen és a bizonyítási vágytól égve kosaraztunk. Jó lenne, ha jövőben ezt nem csak a nálunk jóval gyengébb ellenfelek ellen tudnánk megcsinálni. Ezen dolgozzunk tovább egy csapatként, ha így lesz, higgyétek el, meg lesz at eredménye! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10