Fiú U16/B: Jó meccs volt, de kikaptunk!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: KÁRÉ GERGŐ, SZŐKE GÁBOR

Nézők száma: 17

Mérkőzés időpontja: 2023-03-04 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Ziccer KS 17 15 10 22 64
Óbudai Kaszások U16 4 18 9 12 43

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Mihályi 7/3 PAÁR 8/6, Méhész 10/3, Lovas 2, Demeter 4.
Cs: Grósz 6, Daróczi 6, Léczfalvi, Kecskés, Fazekas.

1. félidő

Rossz hozzáállással, motiválatlanul és félszegen kezdtünk. Ehhez persze az is kellett, hogy a vendégek támadásban felszántották a pályát, agresszívan támadták a gyűrűt. A dominanciájukhoz persze nagyban hozzájárult az is, hogy a tömörülő, behúzódó zónájuk ellen nem találtuk a megoldást. Az első 10 perc tehát elkeserítő volt, a folytatás viszont komoly fordulatot hozott. Feljavult a védekezésünk, megvoltak a szerzett labdáink, ennek megfelelően a támadásunk is szépen feljavult. A 10 pontos hátrány, még soknak tűnt, de a játék képe alapján bizakodva várhattuk a folytatást.

2. félidő

Jó lett volna a harmadik negyedben közelebb férkőzni, ez azonban nem sikerült. Valahogy nem tudtuk áttörni saját gátjainkat és ha mégis felcsillant a remény, akkor a vendégcsapat játékosai, helyenként extra megoldásokkal is, lehűtötték a kedélyeket. Ahogy fogyott az idő, úgy csökkent az esély a fordításra, ezzel párhuzamosan ellenfelünk egyre inkább megnyugodhatott. Pontosan ezt mutatta meg a záró negyed, hiszen a meccset keretbe foglalva, ezt ismét nagy különbséggel elvesztettük.

Összegzés

A végeredmény sima vereséget mutat, mégis nagyon hasznos meccsen sikerült játszanunk. 30 percig még a mérkőzés is nyitott volt és tekintve, hogy sok hiányzónk is volt, helyenként kifejezetten jónak értékelhetjük a teljesítményünket. Figyelembevéve ellenfelünk védekezési rendszerét és játékstílusát, nagyon jó tapasztalat volt ez a meccs fiataljaink számára. A zóna ellen például eleinte szörnyen teljesítettünk, a mérkőzés második felében pedig már kifejezetten szép megoldásokat is képesek voltunk megvalósítani. Kár, hogy vesztettünk, mégis értékes meccsként kell elkönyvelnünk ezt a találkozót! Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00