Jó meccsel zártuk a szezont

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Szőke Gábor, Koncsag Csaba

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-04-27 17:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kőbányai Darazsak/B 15 12 4 4 13 48
Kaszás Boys 12 11 4 10 6 43

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: BORSÁNYI 13, Daróczi, Dózsa, Grósz 3, Henye, Körtvélyessy 3, Mityók 2, NESZMÉLYI 9, Paár, Páll 4, SZÉKELY 9.

1. félidő

Szünet nélkül folytattuk az u11-es korú kőbányaiakkal. Már az elejétől fogva érezhető volt, hogy ez egy jó kis meccs lett, mindkét csapat nagy elánnal vetette magát a küzdelembe. Az első negyedben sokáig nekünk állt a zászló, a hajrában azonban a Darazsak voltak a pontosabbak, így nyolc perc után ők voltak előnyben. A második negyedben minden próbálkozásunk ellenére nem tudtunk fordítani, egy pontnál sosem értünk közelebb, végül néggyel buktuk el az első félidőt.

2. félidő

Egál büntetőzés után folytatódott a nyílt küzdelem.
A harmadik negyedben sokáig egyik csapat sem tudott eredményesen támadni, majd az ötödik percben elkaptunk egy jó szériát, két és fél perc alatt 9:2-t produkáltunk, aminek köszönhetően a haramadik negyed végén 37:35-re vezettünk. Előnyből kezdtük tehát a záró játékrészt, itt azonban megakadt a játékunk. A védekezésünk és a támadásunk is akadozott, az utolsó percig mindössze egy kosárra futotta. Kilenc pontos hátrányban még aztán az utolsó pillanatokban tudtunk négy pontot szerezni, így állt be a 48:43-as végeredmény.

Összegzés

Látszott, hogy többen elfáradtak az első mérkőzésben. A védekezésünk messze nem volt már olyan agresszív, sokszor lefutottak bennünket az egyébként jól egy-egyező kőbányaiak. Több játékosunk pontokkal is adós maradt. Mindezt leszámítva, összességében jó mérkőzést játszottunk. A hibák ellenére küzdöttünk végig, sok szép jelenetet is összehoztunk. Ilyen játékkal elfogadható a vereség, nem érheti panasz a fiúkat. Szeretnék gratulálni a csapat fejlődéséhez, melyet az év során mutatott. Fordulóról fordulóra tudtunk javulni. Főleg a védekezésben ment végbe nagy változás. Mindenképpen jó ötlet volt benevezni ezt a csapatot a bajnokságba. Mind az u11-es, mind az u12-es játékosok fejlődését abszolút szolgálták a mérkőzések.
A szülőknek pedig köszönet az egész éves együttműködésért, különösen a szurkolásért. Minden mérkőzésünk kiváló hangulatban zajlott! Az U11-eseknek sok sikert kívánunk a következő Kenguru fordulóra. Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10