Jó teljesítménnyel húztuk be a győzelmet

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Gere Kálmán Richárd, Horváth Brúnó József

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-01-09 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Keresztúri SE 16 10 13 12 51
Serdülő U14 24 18 24 12 78

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Ács 2, Mihályi 2, RAJ M. 10, HALÁSZ 14, Grósz 2
Daróczi 6, PAÁR 9, Zádor 13, Tóth 4, DEMETER-NYITRAI 16, Raj Z., Mácza

1. félidő

A mérkőzés első pillanatától kezdve kézbe vettük az irányítást, és mind védekezésben mind támadásban tudtunk dominálni. Az első negyedben leginkább labdaszerzésekből és emberfölényes helyzetekből szereztük pontjaink többségét, a második negyedben pedig a palánk alatt tudtuk kihasználni magassági és fizikális fölényünket. Nagyon sok támadólepattanót szereztünk meg, és jó hatékonysággal tudtuk ezekből a labdát a „helyükre” tenni. A félidőben 16 pontos előnnyel fordultunk, de tudtuk, hogy semmiképpen nem dőlhetünk hátra egy pillanatra sem.

2. félidő

A második félidő elején sikerült ugyancsak megtalálnunk a jó ritmust, nagyon jól választották meg a fiúk, hogy mikor kell elvállalnunk a rendezetlen védelem elleni helyzeteket, és mikor kell higgadtan, szervezett játékkal kosárlabdáznunk. A védekezésünk mindvégig koncentrált és agresszív maradt, a támadólepattanó-háborút továbbra is nyertük, és ellenfelünk nem tudta elállítani sok sebből eredő vérzését. Az utolsó negyedünk gyengébbre sikerült, bár itt már nem feltétlenül a legerősebb összeállításunkban tartottuk a frontot, és a csata kimenetelét ez már nem befolyásolta.

Összegzés

Motivált, koncentrált, agresszív játékot mutattunk az egész mérkőzés folyamán és ennek köszönhetően be is érett a gyümölcs, magabiztosan megnyertük a mérkőzést. Mind edzői, mind játékos oldalról élmény volt ez a mérkőzés, jó érzéssel tölt el minket, hogy látjuk, hogy a játékosok egyre jobban csapattá érnek össze. Reménykedünk a hasonlóan jó folytatásban. Gratulálunk ellenfelünknek is a jó mérkőzéshez!

Hasonló tartalmak


  • Gratulálok a Jászberénynek, jó csapatot hoztak össze a piros csoportos bajnokságra. A most érkezett két játékossal – Dukiccsal és Kucsorával – tovább erősödtek. Én elégedett vagyok a saját…

    Bajnokság: NB1

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 17:30


  • Igazi rangadó volt ez a mérkőzés. Egyik csapat sem tudott igazán ellépni a másiktól, ez pedig 40 perces izgalmat hozott. Az ilyen mérkőzések adnak hozzá igazán egy játékos…

    Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 19:30