Jó teljesítménnyel kezdtük az újesztendőt

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: : Kruk Melinda, Jankovics Viktor Zsolt

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2022-01-08 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MAFC 23 21 15 19 78
Óbudai Kaszások U18 25 7 13 17 62

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Korompay 3, DOBOSSY 13/6, Chabot 8, DÓCS 19/6, Csocsán 1
CS: Szabados 2, ANTAL 10/3, Kolozsvári 4/3, Léh, Dulic 2

1. félidő

Az újévben továbbra is tartalékosan, többek között meghatározó játékosaink, Orbán és Varsányi nélkül kellett harcba indulnunk az – eddig mindössze egy vereséget elszenvedő, – Mafc gárdája ellen. Az újbudaiak gyengültek a legutóbbi találkozásunk óta hiszen egyik legjobbjuk, kívülről nézve igencsak érthetetlen módon, a Bp. Honvédba távozott. Lőrincze hiányából azonban nem nagyon tudtunk előnyt kovácsolni, mert a helyére minőség érkezett a reaktivált Szász Kevin személyében, aki hosszabb kihagyás után talált vissza a piros-feketékhez.
A győzelem nem igazán lehetett reális cél, az már sokkal inkább, hogy egy harcos, kemény jó meccset játsszunk, készülve a további feladatainkra. Az, hogy meg tudtuk nyerni az első negyedet nagy dolog, de sajnos, a másodikban támadásban nagyon megakadtunk, és mint kiderült itt ment el a szorosabb meccs lehetősége.

2. félidő

Egálos második félidőt játszottunk, ami szintén nagy pozitívum, ellentétben az idegenbeli meccsünkkel, amikor igencsak szétestünk és egy 60 pontos zakóba futottunk bele. Dobossy, szokásos, csupaszív játéka mellett most 0!, azaz nulla eladott labdával hozta le a meccset, ami nála nagyon nagy dolog és emellett ponterős is volt. Vele, a hazai MVP címért, Antal is versenyre kelhet, játéka üde színfolt volt, korábbi csapattársainak bizonyította, hogy sokat fejlődött az elmúlt időszakban.
Talán Chabot és Korompay vehette volna jobban ki a részét a pontszerzésből ahhoz, hogy még jobban ott tudjunk lenni a Mafc nyakán!

Összegzés

A célunkat elértük, jól teljesítettünk, ilyen összetételben ennél sokkal több nem volt ebben a mérkőzésben. A statisztika szerint 9 !! eladott labdánk volt ( azért a videó alapján is meg kell győződnünk erről, hogy nemcsak a statisztikaíró aludt-e bele a meccsbe… )! Ha viszont igaz, akkor ez egy nagyon komoly rekord! Ilyen szintű ellenfél ellen még 20 alá is ritkán kerültünk ebben a mutatóban, nemhogy 10 alá, ráadásul ezek szerint jóval kevesebbszer szórtuk el a labdát, mint a 16x ezt megtevő ellenfelünk.
Gratulálunk az újbudaiaknak és további sok sikert kívánunk!

Hasonló tartalmak


  • Gratulálok a Jászberénynek, jó csapatot hoztak össze a piros csoportos bajnokságra. A most érkezett két játékossal – Dukiccsal és Kucsorával – tovább erősödtek. Én elégedett vagyok a saját…

    Bajnokság: NB1

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 17:30


  • Igazi rangadó volt ez a mérkőzés. Egyik csapat sem tudott igazán ellépni a másiktól, ez pedig 40 perces izgalmat hozott. Az ilyen mérkőzések adnak hozzá igazán egy játékos…

    Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 19:30