Kár a rossz kezdésért!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Földesi Boglárka, Vigh Barnabás Dominik

Nézők száma: 18

Mérkőzés időpontja: 2024-02-06 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MAFC/C 23 30 13 19 85
Óbudai Kaszások U16 7 17 13 15 52

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Fazekas 2, KUSZKÓ 8, TREMBECZKI 10/3, TAKÁCS 10, Valaczkay 16.
Cs: Farkas 2, Balczer 2, Kocsis, Lipcsei 2, Csizmadia.

1. félidő

Az előző meccsünkhöz hasonlóan, ismét beragadtunk a kezdésnél. Dekoncentráltan, álmosan mozogtunk a pályán. Rossz helyezkedések és elhibázott döntések jellemezték a támadásainkat és a védekezéseinket is. Nem is csoda, hogy ennyire demoralizáló eredmény született az első negyedben. Szerencsére nem zuhantunk össze és sikerült rendezni a sorokat, valamint a fejeket. A második negyedben már sokkal jobban játszottunk, de még mindig sok kosarat kaptunk.

2. félidő

A harmadik negyed sikerült a legjobban. Sajnos ezen a napon nem beszélhettünk hatékony támadójátékról, ez ebben a negyedben is megmutatkozott. Ezt leszámítva viszont kifejezetten jó negyedet produkáltunk. Szerencsére a záró 10 perc is hasonlóan sikerült, így utólag még jobban fáj, hogy ennyire gyengén kezdtünk. Mindenképpen ebben kell a leginkább fejlődnünk, hiszen az utolsó 2 meccsünkön is ez okozta a vesztünket.

Összegzés

Továbbra is sok a hiányzónk és tisztán látszik, hogy ez bizony nagyon meglátszik a teljesítményünkön. A kezdés ismét botrányos volt és ezt nem foghatjuk arra, hogy nem teljes a keretünk. Főként azért sem, hiszem a második félidőben megmutattuk, hogy ilyen összeállításban is tudunk magasabb szinten játszani. A következő meccs még ennél is nehezebbnek ígérkezik, lesz tehát lehetőségünk bizonyítani, hogy ennél többre vagyunk képesek! Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00