Kezdésnek győzelem a selejtezőn!

Helyszín: Sopron, Novomatic Aréna

Játékvezetők: Tamás Pálma, Tóth Bence

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-30 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Soproni Darazsak Akadémia/B 13 8 14 14 49
Óbudai Kaszások U14 Leány 16 19 21 14 70

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Babay-B. 7, Horváth, MAHMOUD 8/6, Csicsvári 5, CSOCSÁN 9, KRONAVETTER 8, ROMPOS 4, Bobvos, Bene, Sterbenz, Kerékgyártó 2, CZIRKOS 27

1. félidő

Az országos főtábla selejtezőben Sopron volt a házigazda. Szombaton a hazai csapattal kezdtük a fordulót, hogy ne kelljen nagyon korán kelni, így már pénteken az edzés után elindultunk a hűség városába.

Fej-fej mellett haladt a két csapat, igazán nem tudtunk ellépni a zöldmezesektől az első negyed során. A hazai alakulat kezdett jobban, a negyedik percre értük utol őket és fordítottuk meg az eredményt. Innentől a vezetést már nem engedtük ki a kezünkből.

A második negyedet nagy lendülettel kezdtük, ellenfelünk időkérése se törte meg a lendületünket. A védekezésünk is szigorúbb lett ennek eredménye pedig az lett, hogy támadásban könnyebben szereztünk pontokat.

2. félidő

Az öltözőben átbeszéltünk egy-két dolgot, és mindenféleképpen szerettük volna eldönteni a találkozót a lehető leghamarabb.

Ennek megfelelő lendülettel mentünk neki a folytatásnak és hamar 20 pontos különbséget tudtunk kialakítani. Támadójátékunk jól működött, sok helyzetet alakítottunk ki, változatosan hívtuk figurális játékainkat.

A záró játékrészben döntetlen eredmény született, a győzelmünk már nem forgott veszélyben, magabiztos sikerrel tudtunk bemutatkozni az első meccsen.

Összegzés

Az első negyed szoros játéka után, a két középső negyedben kiépített előnyt tartva, sikerült nyerni. Nem volt könnyű mérkőzés, rengeteg fault volt mind a két oldalt. Letámadásunk így nehezebben működött, nem tudtunk kellően agresszívak lenni. A 70 dobott pontunk idegenben nem rossz teljesítmény, ugyanakkor még mindig sok ziccerünk ment mellé. Az első lépés meg volt a 16 közé jutásért, este a Miskolc elleni jött a folytatás! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00