Kezdésnek győzelem a selejtezőn!

Helyszín: Sopron, Novomatic Aréna

Játékvezetők: Tamás Pálma, Tóth Bence

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-30 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Soproni Darazsak Akadémia/B 13 8 14 14 49
Óbudai Kaszások U14 Leány 16 19 21 14 70

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Babay-B. 7, Horváth, MAHMOUD 8/6, Csicsvári 5, CSOCSÁN 9, KRONAVETTER 8, ROMPOS 4, Bobvos, Bene, Sterbenz, Kerékgyártó 2, CZIRKOS 27

1. félidő

Az országos főtábla selejtezőben Sopron volt a házigazda. Szombaton a hazai csapattal kezdtük a fordulót, hogy ne kelljen nagyon korán kelni, így már pénteken az edzés után elindultunk a hűség városába.

Fej-fej mellett haladt a két csapat, igazán nem tudtunk ellépni a zöldmezesektől az első negyed során. A hazai alakulat kezdett jobban, a negyedik percre értük utol őket és fordítottuk meg az eredményt. Innentől a vezetést már nem engedtük ki a kezünkből.

A második negyedet nagy lendülettel kezdtük, ellenfelünk időkérése se törte meg a lendületünket. A védekezésünk is szigorúbb lett ennek eredménye pedig az lett, hogy támadásban könnyebben szereztünk pontokat.

2. félidő

Az öltözőben átbeszéltünk egy-két dolgot, és mindenféleképpen szerettük volna eldönteni a találkozót a lehető leghamarabb.

Ennek megfelelő lendülettel mentünk neki a folytatásnak és hamar 20 pontos különbséget tudtunk kialakítani. Támadójátékunk jól működött, sok helyzetet alakítottunk ki, változatosan hívtuk figurális játékainkat.

A záró játékrészben döntetlen eredmény született, a győzelmünk már nem forgott veszélyben, magabiztos sikerrel tudtunk bemutatkozni az első meccsen.

Összegzés

Az első negyed szoros játéka után, a két középső negyedben kiépített előnyt tartva, sikerült nyerni. Nem volt könnyű mérkőzés, rengeteg fault volt mind a két oldalt. Letámadásunk így nehezebben működött, nem tudtunk kellően agresszívak lenni. A 70 dobott pontunk idegenben nem rossz teljesítmény, ugyanakkor még mindig sok ziccerünk ment mellé. Az első lépés meg volt a 16 közé jutásért, este a Miskolc elleni jött a folytatás! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Az elejétől kezdve látszott, hogy ez sima lesz. Próbáltuk minél hasznosabban felhasználni ezt a mérkőzést arra, hogy a lehető legtöbbet tudjunk fejlődni, mind egyénileg, mind pedig csapat szinten.…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2022-11-20 Kezdés: 15:00

 • Bár tudtuk, hogy kemény ellenfél lesz a Baja, egyértelműen az volt a célunk, hogy megőrizzük a veretlenségünket a Kaszások Csarnokában! Ennek megfelelően kezdtünk, de aztán a vendégek jelezték,…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2022-11-20 Kezdés: 17:00

 • Gratulálok a srácoknak! Hatalmas munkát végeztek a mai nap, elképesztő fegyelmet tanúsítottak, mind a két oldalán a pályának, taktikusan játszottunk végig, sajnos a fizikális hátrányunkkal ennyire voltunk most…

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2022-11-20 Kezdés: 12:30