Kiharcoltuk a hosszabbítást

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Havas Gábor, Ürögi Zsolt

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-03-02 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 h1 Végeredmény
KLKS/B 14 13 10 18 4 59
Serdülő I. (ffi) 15 11 13 16 14 69

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: KISS KOPPÁNY 29/6, Goór Dániel, Seres Milán 3, Krajcsi Kornél 2, HERBÁK ENDRE 3, Szabó Balázs 4, Patrik-Pirk Martin 4, BALOGH MÁTYÁS 7, Kiss Csanád 5, Zádor Zalán 6, Császár Sándor, Jarkas Alex 6

1. félidő

Következő Budapest bajnoki mérkőzésünket a Kiss Lenke KA/B csapata ellen játszottunk hazai pályán. Nagyobb részt fiatal serdülők, és 1-2 fő U12-es játékossal érkezett az ellenfél. Mi most a fél csapat 2006-os, fél csapat U12-es játékos keret összeállításban álltunk ki a mérkőzésen. Első negyedben fej-fej melletti harc vette kezdetét. Kiegyenlített volt a küzdelem. Mindkét csapat védekezése nem mutatott kellő keménységet, bár a ziccereink egy részét mellé hajigáltuk. Szerencsénkre az ellenfél sem mutatott hibátlan dobóformát.
Második ötösünk is hasonlóan muzsikált. Itt már támadásban magasabb taktikai repertoárt láthattak a kilátogató nézők. Sajnos gólokban nem mutatkozott eléggé, védekezésben gondjaink akadtak a kizárással. Félidő: 26-27 oda.

2. félidő

Harmadik negyedben rendeztük sorainkat, és nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a védekezésbe. Sikerült ebben előre lépni csapatszinten, ami nagy pozitívum volt. Záró részben az utolsó percen belül 5 ponttal vezetett az ellenfél. Csapatunk húzóembere, Kiss Koppány támadásban nagyot alkotott. 1 büntetőt és három ziccert csak egymaga bedobva a végjátékban a visszakapaszkodásunkat jelentette egálra. Az ellenfél mindeközben meg 3 büntetőt rontott. Koppány a mérkőzést 29/6 ponttal zárta. Bravó Kopi! Rendes játékidő 55-55. Jöhetett a hosszabbítás.

Összegzés

Hosszabbításban hátrányból visszajövő csapat révén nálunk volt a lelki előny. Extázisban játszottunk, a játék minden elemébe rengeteg energiát fektettünk, és ugyanakkor kellőképpen koncentráltak tudtunk maradni. Ellenállhatatlan játékkal a ráadásban magabiztosan bezsebeltük a győzelmet.

Összességében az összkép pozitív volt. Függetlenül a győzelemtől a játékosaink a fejlődés jeleit mutatták. A pozitív szurkolás most is nagyon sokat hozzátett a mérkőzéshez. Hajrá Kaszások! Hajrá Óbuda!

Hasonló tartalmak

 • U14 Fiú B
 • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00

 • Dolgoznunk kell a második negyeden, illetve újra egészségessé kell válnia csapatnak. Nagyon pozitív a második félidőben tapasztalható akarat, amivel kimegyünk, erre építünk.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-11-26 Kezdés: 11:00

 • U16 Leány
 • Odafigyelésben és erőszakosságban sokkal többet kell beleraknunk egy ilyen szívós ellenféllel szemben. Nem adhatjuk meg magunkat a körülményeknek vagy a játékvezetői felfogásnak. Ma mi voltunk a puhányabbak ebben.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2022-11-27 Kezdés: 15:00