Kiharcoltuk a hosszabbítást

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Havas Gábor, Ürögi Zsolt

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-03-02 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 h1 Végeredmény
KLKS/B 14 13 10 18 4 59
Serdülő I. (ffi) 15 11 13 16 14 69

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: KISS KOPPÁNY 29/6, Goór Dániel, Seres Milán 3, Krajcsi Kornél 2, HERBÁK ENDRE 3, Szabó Balázs 4, Patrik-Pirk Martin 4, BALOGH MÁTYÁS 7, Kiss Csanád 5, Zádor Zalán 6, Császár Sándor, Jarkas Alex 6

1. félidő

Következő Budapest bajnoki mérkőzésünket a Kiss Lenke KA/B csapata ellen játszottunk hazai pályán. Nagyobb részt fiatal serdülők, és 1-2 fő U12-es játékossal érkezett az ellenfél. Mi most a fél csapat 2006-os, fél csapat U12-es játékos keret összeállításban álltunk ki a mérkőzésen. Első negyedben fej-fej melletti harc vette kezdetét. Kiegyenlített volt a küzdelem. Mindkét csapat védekezése nem mutatott kellő keménységet, bár a ziccereink egy részét mellé hajigáltuk. Szerencsénkre az ellenfél sem mutatott hibátlan dobóformát.
Második ötösünk is hasonlóan muzsikált. Itt már támadásban magasabb taktikai repertoárt láthattak a kilátogató nézők. Sajnos gólokban nem mutatkozott eléggé, védekezésben gondjaink akadtak a kizárással. Félidő: 26-27 oda.

2. félidő

Harmadik negyedben rendeztük sorainkat, és nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a védekezésbe. Sikerült ebben előre lépni csapatszinten, ami nagy pozitívum volt. Záró részben az utolsó percen belül 5 ponttal vezetett az ellenfél. Csapatunk húzóembere, Kiss Koppány támadásban nagyot alkotott. 1 büntetőt és három ziccert csak egymaga bedobva a végjátékban a visszakapaszkodásunkat jelentette egálra. Az ellenfél mindeközben meg 3 büntetőt rontott. Koppány a mérkőzést 29/6 ponttal zárta. Bravó Kopi! Rendes játékidő 55-55. Jöhetett a hosszabbítás.

Összegzés

Hosszabbításban hátrányból visszajövő csapat révén nálunk volt a lelki előny. Extázisban játszottunk, a játék minden elemébe rengeteg energiát fektettünk, és ugyanakkor kellőképpen koncentráltak tudtunk maradni. Ellenállhatatlan játékkal a ráadásban magabiztosan bezsebeltük a győzelmet.

Összességében az összkép pozitív volt. Függetlenül a győzelemtől a játékosaink a fejlődés jeleit mutatták. A pozitív szurkolás most is nagyon sokat hozzátett a mérkőzéshez. Hajrá Kaszások! Hajrá Óbuda!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…