Küzdelem a fáradtság ellen – egy döntetlenre elég

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Borsos Balázs, Ürögi Zsolt (László Zsolt Károly)

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-06 15:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Ziccer Tigrisek 7 6 3 6 22 44
Óbudai Kaszások U12 B 6 11 1 16 10 44

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: Baján 3, CZIRKOS 8, Konta 2, KRONAVETTER 9, PAÁR 13, Szabó 3, Tas, Varga 6

1. félidő

Szemrevaló ellenfél volt a következő csapat, bizony sok tekintetben fizikailag előttünk jártak, de képzettségben jobbnak bizonyultunk a kezdésnél. A fáradtság egyre jobban látszott a pontatlanságainkon és a döntéseinken, de úgy gondolom, hogy az akaratunk vitt előre.

2. félidő

A félidei kis pihenőt követően a harmadik negyedben sikerült lendületet vennünk, és mindenki, aki a pályán volt eredményesen járult hozzá a negyed küzdelméhez. Főleg P.Ákos rázta meg magát és eredményesen értékesítette dobásait, 12 pontra nőtt a különbség. Az utolsó negyed viszont hozta a fáradtságot mind fejben, mind fizikailag: sajnos a figyelmetlenségeink olyan könnyű helyzetekhez juttatta a másik csapatot, hogy lendületesen 12 pontos ledolgozva át is vették a vezetést. Egy kis „pánik” hangulat még adott némi pluszt és kétszer is egyenlíteni tudtunk. Ezzel is zárult a meccs.

Összegzés

Nem volt mérvadó az eredmény, mivel nem tudtunk kiállni a sok hiányzó miatt. 2:0-ra elvesztettük a mérkőzést, de szerintem mindkét csapat szempontjából hasznos volt a találkozó. Örülünk, hogy van játéklehetőség, köszönjük mindenkinek aki részt vesz benne és biztosítják a feltételeket!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…