Küzdelem a fáradtság ellen – egy döntetlenre elég

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Borsos Balázs, Ürögi Zsolt (László Zsolt Károly)

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-06 15:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Ziccer Tigrisek 7 6 3 6 22 44
Óbudai Kaszások U12 B 6 11 1 16 10 44

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/A: Baján 3, CZIRKOS 8, Konta 2, KRONAVETTER 9, PAÁR 13, Szabó 3, Tas, Varga 6

1. félidő

Szemrevaló ellenfél volt a következő csapat, bizony sok tekintetben fizikailag előttünk jártak, de képzettségben jobbnak bizonyultunk a kezdésnél. A fáradtság egyre jobban látszott a pontatlanságainkon és a döntéseinken, de úgy gondolom, hogy az akaratunk vitt előre.

2. félidő

A félidei kis pihenőt követően a harmadik negyedben sikerült lendületet vennünk, és mindenki, aki a pályán volt eredményesen járult hozzá a negyed küzdelméhez. Főleg P.Ákos rázta meg magát és eredményesen értékesítette dobásait, 12 pontra nőtt a különbség. Az utolsó negyed viszont hozta a fáradtságot mind fejben, mind fizikailag: sajnos a figyelmetlenségeink olyan könnyű helyzetekhez juttatta a másik csapatot, hogy lendületesen 12 pontos ledolgozva át is vették a vezetést. Egy kis „pánik” hangulat még adott némi pluszt és kétszer is egyenlíteni tudtunk. Ezzel is zárult a meccs.

Összegzés

Nem volt mérvadó az eredmény, mivel nem tudtunk kiállni a sok hiányzó miatt. 2:0-ra elvesztettük a mérkőzést, de szerintem mindkét csapat szempontjából hasznos volt a találkozó. Örülünk, hogy van játéklehetőség, köszönjük mindenkinek aki részt vesz benne és biztosítják a feltételeket!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…