Leány U11/Mini: Kevesen voltunk

Fiatalabb csapatunk, a 2012/13-as korosztály R csoportban folytatta a bajnokságot. 1 vereség és 1 győzelem volt a szombati játéknap mérlege.

Betegség miatt csere nélkül kellett helyt állnunk mindkét meccsen, de a lányok teljesítették így is a mérkőzéseket. Nem volt könnyű dolgunk a Megyeri Tigrisek fiatal csapata ellen, gyorsabbak, ponterősebbek voltak nálunk. Játékunknak javulnia kell harciasságban, labdavezetésben és a pontosabb passzokban. Az első negyedben nem jutottunk ponthoz, nagyon megilletődtünk a fiúk lelkes viselkedésétől, szerencsére a második negyedben pályára lépők bátrabban viselkedtek. A második félidőben nőtt a különbség, nem védtük kellően a labdát és az elszakadásink sem voltak elég hatékonyak, így a fiúk sok labdát loptak tőlünk és szépen befejezték támadásaikat. Félidei büntető dobásainkat jól értékesítettük.

Második mérkőzésünkön a KLKA Károlyi csapata ellen kissé fáradtan, de bátrabban, sok labdát szerezve játszottunk. Könnyítette dolgunkat, hogy lány csapat ellen játszunk, talán elhittük, hogy nem kell megilletődni. A pályán magabiztosabban mozogtunk, de a fáradtságtól főleg a második félidőben dekoncentráltak lettünk és a pontatlan dobások miatt egy gólszegény mérkőzést játszottunk.

Remélem a januári fordulóra a hiányzóink meggyógyulnak és új lendületet adnak játékunknak, addig is gyakorolunk és készülünk.

A csapatot folyamatosan töltjük fel a korosztály fiataljaival, a kevésbé magabiztos korosztályos játékosainknak pedig a sok játékidővel gyakorlási lehetőséget biztosítunk.

 

Köszönjük ellenfeleinknek a játékot, a szülőknek a sportszerű és lelkes szurkolást!

Hajrá Kaszások!

 

 2022.12.17. U11 3. forduló, R csoport

 

Újpest-MT/C – Kaszás Mini Girls 44 – 21

(12-0, 11-10, 14-3, 7-8)

Molnár Maja (1), Szabó-Szondi Lili, Lóska Lilla (3), Kovács Lilla (2), KIRÁLY Fanni (5), Kenyeres Orsolya (1), HAJDU Írisz (4), NAGY Eliza (5)

 

Kaszás Mini Girls –  KLKA Károlyi 17 – 9

(2-4, 11-5, 2-0, 2-0)

Molnár Maja, Szabó-Szondi Lili (1), Lóska Lilla (2), KOVÁCS Lilla (5), Király Fanni (3), Kenyeres Orsolya (3), Hajdu Írisz (1), Nagy Eliza (2)

 


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00